massief eiken kastdeuren

keukendeurtjes vervangen

Massief eiken kastdeuren, eenvoudig bestellen bij QATRINA

Prachtige massief eiken kastdeuren voor uw badkamer of keuken ? Bij QATRINA vind u mooi warm en sfeervol eikenhout, in alleen de beste kwaliteit.

Massief eiken kastdeuren bezorgen uw keuken of badkamer een prettige sfeer, i.p.v. het kille karakter dat deze ruimtes over het algemeen hebben. Onze massief eiken kastdeuren op maat zijn geschikt voor nieuwe keukens en badkamers, maar natuurlijk ook als alternatief voor uw oude deuren.

Bij ons kunt u terecht voor strakke massief houten deurtjes van Slavonisch eiken. Niks geen overbodige frutsels, maar gewoon nette rechthoekige deurtjes. Een meer sfeervol karakter in uw keuken en badkamer. Ons eiken is natuurlijk altijd FSC gekeurd.

In de massief eiken kastdeuren worden stalen strippen in het hout ingefreesd, om kromtrekken en torderen te voorkomen. Uiteraard is dit aan de buitenzijde niet zichtbaar.

Onze eiken kastdeurtjes zijn onder andere leverbaar in schitterend noestvrij eiken dat helemaal op kleur wordt geselecteerd: dit wordt ook wel foutvrije eiken genoemd.

Wilt u toch liever wat meer leven in de eiken deurtjes ? Kiest u dan voor licht rustiek eikenhout. Hierin komen kleine noestjes en vlammen voor, waardoor er iets meer kleurnuance in de deurtjes ontstaat.

Dit alles is u nog niet grillig genoeg ? Kies dan voor rustiek eikenhout. Daarin zitten grotere noesten (maar geen gaten), kleine scheurtjes en meer nuance qua kleur.

En voor een nog ruigere uitstraling leveren wij rustiek fijnbezaagd eiken. Fijnbezaagd eiken is door de lintzaag gehaald en heeft daardoor een ruw, geribbeld oppervlak gekregen.

 

 

 

massief eiken kastdeuren

Massief eiken kastdeuren

 

Massief eiken kastdeuren helemaal op maat voor u gemaakt, in iedere gewenste afmeting

Wij leveren massieve kastdeuren helemaal tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt. Indien gewenst kunnen wij ook de scharniergaten al voor u infrezen. Neem even contact  op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

Wij leveren de gangbare afmetingen van kastdeuren, maar ook afwijkende grote of kleine afmetingen zijn geen probleem voor ons.

Mocht u de kastdeuren gaan gebruiken voor een renovatie van uw keuken of badkamer, dan kunt u het beste de nieuwe maten herleiden door de oude deurtjes op te meten. Een tekening of schets met daarop het vooraanzicht van de keuken of badkamer is wel handig, omdat we dan met u mee kunnen denken over de plek voor de stalen strippen, die natuurlijk niet met de nog aan te brengen handgrepen in conflict mogen komen.

Hoe langer of beter, hoe hoger de deur, hoe meer stalen strippen er ingefreesd dienen te worden. Omdat de ingefreesde stalen strippen het deurtje verzwaren, adviseren wij (minimaal) drie scharnieren aan te brengen. Voor openvallende delen, bijvoorbeeld het paneel voor op een afwasmachine, adviseren wij buisprofielen in te laten frezen. Deze zijn beduidend minder zwaar en dus ook veel minder belastend voor de veer van de afwasmachine-klep. Neem bij twijfel even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

U wilt wel graag massief eiken kastdeuren, maar houdt van een meer nostalgische uitstraling ?. Wij leveren desgewenst ook paneeldeuren: een paneel van massief eiken voorzien van een omlijsting van massief eiken. Neem in dat geval even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken kastdeuren ?