massief eiken kastdeuren op maat

keukendeurtjes vervangen

Fraaie massief eiken kastdeuren op maat bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Nieuwe massief eiken kastdeuren op maat voor in uw huidige badkamer of keuken ? Bij QATRINA leveren wij fraai en sfeervol Slavonisch eikenhout, in alleen de allerbeste kwaliteit.

Massief eiken kastdeuren op maat bezorgen uw keuken of badkamer een fijne behaaglijke sfeer. Dit in tegenstelling tot het kille karakter dat deze ruimtes meestal hebben. Onze massief eiken kastdeuren op maat zijn niet alleen voor nieuwe keukens en badkamers geschikt, maar natuurlijk ook ter vervanging van uw huidige deurtjes.

Qatrina levert standaard strakke massief eiken deurtjes van Slavonisch eiken. Geen overbodige frutsels en tierlantijnen, maar gewoon keurige rechthoekige deuren. Een meer sfeervolle uitstraling voor uw keuken en badkamer begint met nieuwe deurtjes van QATRINA !. Ons eikenhout is natuurlijk FSC gekeurd.

Om kromtrekken en torderen te voorkomen, worden in de kastdeuren stalen strippen in het hout ingefreesd. Uiteraard is dit niet zichtbaar aan de buitenkant.

Onze eiken deurtjes zijn onder meer te bestellen in prachtig noestvrij eiken dat hiervoor op kleur wordt geselecteerd: ook wel foutvrije eiken genoemd.

Liever toch wat meer structuur in de deurtjes ? Kies dan voor licht rustiek eiken: hierin komen incidenteel kleine noestjes en vlammen voor, waardoor iets meer kleurnuance in de eiken deurtjes ontstaat.

Nog niet robuust genoeg voor u ? Kies dan voor rustiek eikenhout. Daarin zitten grotere noesten (maar geen gaten), kleine scheurtjes en nog meer nuance qua kleur dan in licht rustiek eiken.

En voor een nog ruigere uitstraling leveren wij ook nog rustiek fijnbezaagd eiken. Fijnbezaagd eiken heeft, door toedoen van een lintzaag, een ruw, geribbeld oppervlak.

 

 

 

massief eiken kastdeuren op maat

Massief eiken kastdeuren op maat

 

Sfeervolle massief eiken kastdeuren op maat, in elke door u gewenste afmeting

Wij leveren eiken kastdeuren op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Indien u dat wenst kunnen wij zelfs de benodigde scharniergaten al voor u in de deurtjes infrezen. Neem gewoon even contact  met ons op, dan kunnen wij u vast wel verder helpen.

Wij leveren alle gangbare afmetingen van kastdeurtjes, maar ook afwijkende grote of kleine afmetingen zijn voor ons geen probleem.

U wilt de kastdeurtjes gaan gebruiken voor een renovatie van uw keuken of badkamer ?, dan kunt u het beste de nieuwe maten achterhalen door de oude deuren even op te meten. Een schets of tekening van het vooraanzicht van de keuken of badkamer is niet noodzakelijk, maar wel handig: wij kunnen dan met u meedenken over de plaats voor de stalen strippen. Die mogen natuurlijk niet met de nog te monteren handgrepen in conflict komen.

Hoe langer, of eigenlijk, hoe hoger de deur, hoe meer stalen strippen er in de deuren ingefreesd dienen te worden. Omdat de ingefreesde stalen strippen de deur zwaarder maken, adviseren wij om (minimaal) drie scharnieren per deur aan te brengen. Voor openvallende delen, bijvoorbeeld een paneel voor op de vaatwasmachine, adviseren wij u om buisprofielen in te laten frezen. Deze zijn een stuk lichter dan de stalen strippen en dus ook veel minder belastend voor de klep van de vaatwasmachine. Neemt u bij twijfel gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

U houdt van een meer nostalgisch karakter, maar wilt wel graag massief eiken kastdeurtjes ?. Desgewenst kunnen wij ook massief eiken paneeldeuren leveren: een paneel van massief eikenhout v.v. een massief eikenhouten omlijsting. Neem in dat geval even contact met ons op, voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken kastdeuren op maat ?