massief eiken frontjes

keukendeurtjes vervangen

U zoekt massief eiken frontjes ? Wij maken ze op maat voor u !

Massief eiken frontjes voor uw bestaande of nieuwe keuken, helemaal op maat gemaakt. Uiteraard zijn onze massief eiken frontjes ook te gebruiken in uw badkamer of een andere ruimte in huis.
Wij leveren uitsluitend de allerbeste kwaliteit, en dat ook nog voor een zeer redelijke prijs !

Op zoek naar meer sfeer in uw keuken of badkamer ?. Denk dan eens aan de massief eiken frontjes van QATRINA.
De nieuwe frontjes zijn toepasbaar als vervanging van de huidige frontjes, maar natuurlijk ook geschikt voor uw nieuwe keuken of badkamer.

Wij leveren de frontjes standaard in een vlakke uitvoering: gewoon keurige, rechthoekige massieve frontjes. Onze massief eiken frontjes zijn uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Om kromtrekken te voorkomen, worden stalen strippen in de frontjes ingefreesd. Aan de buitenkant is hier natuurlijk niets van te zien: de buitenste lamellen worden pas met de rest van het paneel verlijmd, als de stalen strippen aangebracht zijn.

De frontjes zijn te bestellen in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken.
Andere houtsoorten 
dan eiken zijn bij ons ook mogelijk: klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem meteen even contact met ons op per mail of telefoon.

Het Noestvrij eiken wordt helemaal op kleur geselecteerd en bevat natuurlijk geen noesten. Alleen incidenteel een klein pitje is toegestaan. Noestvrij eiken wordt in vakjargon ook wel aangeduid als foutvrij eiken.

Licht rustiek eiken bevat wat kleinere noestjes tot ca. 4 mm. doorsnee, en heeft iets meer structuur en kleurverschillen dan het noestvrij eiken.

Rustiek eiken ziet er robuust uit: het bevat meer, en tevens wat grotere noesten, kleine scheurtjes en nog meer kleurnuance dan het licht rustiek eiken.

Rustiek fijnbezaagd eiken oogt zeer ruig: doordat het hout d.m.v. een lintzaag is bewerkt, wordt het oneffen en ruw.

 

 

 

 

 

massief eiken frontjes

Massief eiken frontjes

 

Alles op maat gemaakt en leverbaar in praktisch iedere gewenste afmeting !

De benodigde sparingen voor de scharnieren kunnen wij zelfs al voor u in de frontjes infrezen !. Neem gerust even contact  met ons op voor de mogelijkheden.

Wij leveren niet alleen alle gangbare afmetingen keukenfronten, maar ook hele grote of hele kleine fronten. 

U bent van plan om uw huidige keuken te gaan renoveren ?. Geef dan eenvoudig de gewenste maten aan ons door, door uw huidige frontjes even op te meten. Op basis daarvan kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave toesturen.

U houdt van een nostalgische keuken ? Ook dan kunnen wij u vast wel helpen: wij leveren namelijk ook vol massief eiken paneelfrontjes, samengesteld uit een vlak massief eiken paneel en een massief eiken omlijsting.
Neem gerust even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder !.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken frontjes ?