massief eiken frontjes op maat

keukendeurtjes vervangen

Op zoek naar massief eiken frontjes op maat ? QATRINA maakt ze voor u !

Massief eiken frontjes op maat voor in uw huidige of nieuwe keuken. Natuurlijk ook te gebruiken in de badkamer of een andere plek in uw huis.
QATRINA levert alleen de allerbeste houtkwaliteit, maar dan wel voor een concurrerende prijs !

Uw keuken of badkamer is een kille, ongezellige ruimte ?. Met de massief eiken frontjes op maat van QATRINA creëert u de sfeer en warmte die u zoekt !

Standaard zijn onze frontjes leverbaar in een mooie vlakke uitvoering. Een net, rechthoekig massief frontje. Uiteraard zijn de frontjes allemaal stuk voor stuk FSC gekeurd.

De frontjes worden allemaal voorzien van ingefreesde gelakte stalen strippen. Dit om te voorkomen dat de frontjes gaan kromtrekken. Achteraf is hier uiteraard niets van te zien: de laatste / buitenste lamellen worden pas met de rest van het paneel verlijmd, nadat de stalen strippen zijn aangebracht.

Onze massief eiken frontjes op maat zijn leverbaar in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken.
Ook Andere houtsoorten dan eiken zijn bij ons gewoon leverbaar: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem even contact op per mail of telefoon.

Ons Noestvrij eiken wordt door onze leveranciers op kleur geselecteerd. Uiteraard bevat dit hout dus geen noesten: incidenteel een klein pitje is echter toegestaan.

Licht rustiek eiken bevat wat kleinere noestjes tot ca. 4 mm. doorsnee is toegestaan. Het heeft ook iets meer structuur en verschillen in kleur dan het noestvrij eiken.

Rustiek eiken bevat meer, en tevens wat grotere noesten en kleine scheurtjes. Deze variant oogt al een stuk robuuster dan het licht rustiek eiken.

Rustiek fijnbezaagd eiken ziet er zeer ruig uit: het hout is, door de bewerking met een lintzaag, oneffen en heel ruw.

 

 

 

 

 

massief eiken frontjes op maat

Massief eiken frontjes op maat

 

Alles helemaal op maat gemaakt in praktisch iedere gewenste afmeting !

Indien gewenst, kunnen wij zelfs de benodigde sparingen voor de scharnieren al voor u infrezen !. Neem gerust even contact  met ons op voor de vele mogelijkheden bij QATRINA.

QATRINA levert niet alleen de meest gangbare maten frontjes, maar ook (hele) grote en (hele) kleine !

U hebt plannen om uw huidige keuken te gaan renoveren, of u krijgt een nieuwe keuken, maar zoekt nog naar mooie frontjes en deurtjes ?. Geef ons dan eenvoudig de gewenste maten door. Op basis daarvan kunnen wij u (uiteraard vrijblijvend) een prijsopgave toesturen.

U houdt van een meer nostalgische keuken ? Ook in dat geval kunnen wij u vast wel helpen: bij ons kunt u namelijk ook vol massief eiken paneelfrontjes bestellen. Deze worden samengesteld uit een vlak massief eiken paneel en een massief eiken omranding.
Neem gerust even contact met ons op, want wij helpen u graag verder !.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken frontjes op maat ?