massief eiken doorgaande lamel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Massief eiken doorgaande lamel op maat gemaakt door QATRINA

Maar weinig houtleveranciers in Nederland en België kunnen het leveren: massief eiken doorgaande lamel, helemaal op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.

Massief eiken doorgaande lamel leveren wij uit het schitterende Slavonisch eiken. Het hout wordt speciaal op kleur en structuur geselecteerd, zodat alleen het mooiste hout overblijft.
Slavonisch eikenhout is een sterke houtsoort, en daardoor zeer goed bestand tegen kromtrekken en torderen.

Bij ons vindt u alleen de allerbeste houtkwaliteiten. Daarnaast vinden wij een duurzame productie heel erg belangrijk, en zijn onze producten allemaal FSC gekeurd.

Via onze webshop kunt u foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bestellen. Naast eikenhout kunt u bij ons ook terecht voor heel veel andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website, of neem contact met ons op per mail of telefoon.

Massief eikenhout is leverbaar in doorgaande lamel, maar ook in vingerlas tot en met 40 millimeter dikte. Verkrijgbaar in een aantal standaard diktes, maar ook tussenliggende diktes zijn geen probleem. Naast massief houten panelen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook prachtige kopshout panelen. Uiteraard verkrijgbaar in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten.

 

 

 

mooi eikenhout doorgaande lamel

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Massief houten panelen en tafelbladen op maat gemaakt, in elke gewenste vorm en afmeting

Wij doen het anders dan onze collega’s: wij maken massief houten panelen op maat. De meeste andere houtleveranciers zagen voorraadpanelen op maat voor u. Deze panelen zullen er echter nooit hetzelfde uitzien als een op maat gemaakt paneel. Bij verzaagde panelen is geen sprake meer van een evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen, omdat ze op een willekeurige plek doormidden zijn gezaagd. Juist een punt waar wij bij onze op maat gemaakte panelen, tafelbladen en keukenbladen extra aandacht aan schenken.

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief eiken doorgaande lamel ?