massief eiken bladen

massief eiken bladen

Massief eiken bladen op maat ? Bij QATRINA bestelt u ze voordelig online !

Prachtige vol massief eiken bladen nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA, want naast massief houten panelen ook tafelbladen, keukenbladen, werkbladen en bureaubladen op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Wij leveren niet alleen eikenhout, maar ook massief houten bladen in een andere houtsoort zijn gewoon mogelijk.

Waarom zou u verder zoeken ? Bij QATRINA bestelt u ze heel eenvoudig en voordelig online: massief eiken bladen op maat. Bij ons is alleen de allerbeste kwaliteit hout goed genoeg om in onze bladen verwerkt te worden. Onze vaste producenten werken met professionele houtbewerkingsmachines waarmee ook de meest moeilijke vormen gemaakt kunnen worden. Bent u dus van plan een niet alledaagse vorm te laten maken, neem dan meteen even contact met ons op, want de mogelijkheden zijn (bijna) onbegrensd !

Eikenhout leveren wij in drie kwaliteiten: u kunt hierbij kiezen uit foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Een houten blad in een andere houtsoort dan eiken is mogelijk op aanvraag: deze leveren wij buiten onze website om. Klik hier voor onze andere houtsoorten. Een massief houten blad is verkrijgbaar in doorgaande lamel, in vingerlas en in het unieke, keiharde kopshout. Wij zijn trouwens een van de weinigen die dit kopshout überhaupt kunnen leveren.

De beste kwaliteit, scherp geprijsd, milieuvriendelijk geproduceerd en allemaal FSC gekeurd. Dat zijn de houtproducten van QATRINA. Bel of mail ons gerust even, want wij staan voor u klaar.

 

 

 

massief eiken bladen

Massief kops eiken blad op maat

 

Een massief houten blad in eikenhout, maar eventueel ook in een andere houtsoort 

De meeste houten bladen worden bij ons besteld in eiken, maar de laatste tijd worden ook steeds meer bladen besteld in andere houtsoorten. Met name acacia, essen en Amerikaans noten zijn erg in trek. Zoals al aangegeven geen probleem bij QATRINA, want wij leveren ook bladen in een andere houtsoort dan eiken. Op onze website vindt u een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Neem hiervoor even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken bladen ?