massief eiken barblad

massief eiken barblad

Een massief eiken barblad bestelt u gewoon online bij QATRINA !

Plannen voor een nieuw massief eiken barblad ? Bestel het gewoon online bij QATRINA ! Op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig en bestellen kan vanuit uw luie stoel thuis !
Met onze moderne houtbewerkingsmachines kunnen wij elke gewenste vorm maken. Ga voor het allerbeste en ga voor een massief eiken barblad van QATRINA !

Veel barbladen worden gemaakt van Europees eiken. Wij maken ze echter van Slavonisch eiken: een mooie lichte en keiharde houtsoort. Net als u streven ook wij naar een beter milieu: onze houtproducten zijn daarom allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

U kiest bij ons uit een foutvrij, licht rustiek of een rustiek eiken blad. Een barblad in een andere houtsoort dan eiken is, mits beschikbaar, op aanvraag verkrijgbaar. Een overzicht van de mogelijkheden treft u hier.

Onze barbladen leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas in diktes van 20, 25, 30 en 40 mm. ‘Tussenliggende’ diktes op aanvraag. Wilt u iets echt unieks ? Kijk dan even bij onze categorie ‘kopshout‘. Absoluut uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA.

Ook een barblad in fineer is mogelijk

De prijzen voor massief hout zijn de afgelopen tijd behoorlijk gestegen. Daarom leveren wij sinds kort ook bladen in eiken fineer: een goed en voordeliger alternatief voor massief hout, want fineer is tegenwoordig nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Een fineer bar-, werk- of tafelblad is op maat te bestellen in foutvrij en rustiek eiken t/m maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

Hebt u geen geduld om te wachten op maatwerk ? Dan zijn onze panelen uit voorraad wellicht iets voor u. Deze heeft u in veel gevallen al binnen een werkweek in huis ! klik hier of neem contact met ons op voor de actuele stand van zaken, want onze voorraad fluctueert per uur.

 

 

 

massief eiken barblad

barblad gemaakt van kops eiken

 

Een barblad op maat voor u gemaakt ? QATRINA natuurlijk !

Exact op maat voor u gemaakt en door onze eigen koeriersdienst tegen kostprijs bij u afgeleverd: heel gewoon bij QATRINA. Bestel vandaag nog online een prachtig vierkant of rechthoekig barblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eikenhout in doorgaande lamellen, vingerlas of in het exclusieve kopshout Ons kopshout leveren wij in 6 centimeter dik vol massief eiken. Neem even contact met ons op voor afwijkende vormen of XL barbladen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken barblad ?