massief eiken barblad op maat

massief eiken barblad op maat

Een schitterend massief eiken barblad op maat bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA !

Welkom bij QATRINA ! Voor een massief eiken barblad op maat bent u hier helemaal aan het juiste adres ! Wij maken iedere gewenste vorm op maat tot op de millimeter nauwkeurig. U bestelt ook nog eens relaxt vanuit uw luie stoel thuis ! Ga dus voor topkwaliteit en ga voor een massief eiken barblad op maat van QATRINA !

De meeste barbladen in Nederland en België worden geleverd in Europees eikenhout. QATRINA maakt de barbladen van het veel mooiere en keiharde Slavonisch eiken.
Uiteraard wordt al het door ons gebruikte hout op een duurzame wijze geproduceerd. Onze producten zijn derhalve ook allemaal FSC gekeurd. Een keurmerk voor een verantwoord bosbeheer.

Wij leveren barbladen gemaakt van foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Een andere houtsoort dan eiken is eventueel ook mogelijk, maar alleen op op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden.
U kunt kiezen uit een blad in doorgaande lamellen of een blad in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Bent u op zoek naar iets exclusiefs ? Neem dan even een kijkje bij ons ‘kopshout‘. Een absoluut uniek houtproduct.

Bent u een ongeduldige klant ? Wellicht zijn onze voorraadpanelen dan iets voor u. Normaal gesproken heeft u deze binnen een dag of vijf al in huis ! klik hier of neem direct contact met ons op voor de actuele voorraad.

Ook fineer is mogelijk bij QATRINA

Massief hout is de laatste tijd flink duurder geworden. Sinds kort leveren wij daarom ook barbladen in prachtig eiken fineer: een voordeliger alternatief voor een massief blad, want fineer is vandaag de dag nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Wij leveren ons fineer op maat in foutvrij en rustiek eiken tot maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

 

 

massief eiken barblad op maat

Kops eiken barblad in Rubio Monocoat houtolie transparant

 

U zoekt een barblad op maat voor u gemaakt ? Van harte welkom bij QATRINA !

In elke gewenste afmeting en vorm op maat voor u gemaakt en door onze koeriersdienst tegen kostprijs afgeleverd. Dus bestel snel en voordelig online een rechthoekig of vierkant barblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken uitvoering. Kies uit doorgaande lamellen, vingerlas of exclusief kopshout.
Kopshout barbladen zijn verkrijgbaar in 6 centimeter dik Slavonisch eiken. Neem voor speciale vormen of extra grote bladen even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken barblad op maat ?