maatwerkbladen

houten werkblad op maat

Bij QATRINA bestelt u ze heel voordelig: massief houten maatwerkbladen

Op zoek naar massief houten maatwerkbladen ? Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres ! Wij maken ze op maat, tot op de millimeter nauwkeurig in praktisch iedere vorm en afmeting. Vol massief houten maatwerkbladen zijn een ware eyecatcher in uw interieur. De eiken bladen worden gemaakt van het fraaie Slavonisch eiken. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag.
Het hout wordt door onze producenten speciaal op kleur en structuur geselecteerd. Zo blijft alleen het mooiste hout over voor onze werkbladen. Hoogwaardige houtproducten, milieuvriendelijk geproduceerd, en altijd FSC gekeurd.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig online een prachtig eiken werkblad, op maat voor u gemaakt. Wij leveren eikenhout in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Op aanvraag zijn andere houtsoorten ook leverbaar. Op onze website treft u een overzicht. Heeft u een vraag ? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Onze maatwerkwerkbladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas t/m een dikte van 40 mm. massief hout. Dikker kan wel, maar dan zal het massieve blad opgedikt moeten worden met een zogenaamde opdikrand. Op deze manier kunnen wij werkbladen maken tot maximaal 80 mm. dik (een 40 mm. massief blad, met een 40 mm. dikke opdikrand). 80 mm. is nog niet dik genoeg voor u ? Dan zou u kopshout kunnen overwegen: kopshout leveren wij direct via de website in 60 mm. dik eiken, maar kopshout in een andere houtsoort is op aanvraag ook mogelijk. Kopshout kunnen wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

maatwerkbladen

Maatwerkblad (notenhout)

 

QATRINA zaagt geen panelen op maat, maar maakt werkbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig

Panelen op maat zagen is toch echt wat anders dan werkbladen op maat maken. Het merendeel van onze collega’s denkt daar echter heel anders over: met hun cirkelzaag zagen zij er vrolijk op los. Bij QATRINA worden de werkbladen met de hand opgebouwd uit massief houten plankjes: de lamellen. Deze lamellen variëren in breedte tussen de 40 en 120 mm, en worden evenwichtig over het gehele blad verdeeld. Smalle strookjes aan de randen worden zo voorkomen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze maatwerkbladen ?