maatwerkblad

houten werkblad op maat

Bestel het voordelig bij QATRINA: een massief houten maatwerkblad

Een massief houten maatwerkblad ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij maken werkbladen in (bijna) iedere gewenste afmeting en vorm. Een massief houten maatwerkblad is een absolute verrijking voor uw interieur. Onze massief eiken bladen maken wij van het prachtige Slavonisch eiken. Een harde en langzaam groeiende houtsoort, en zeer goed bestand tegen kromtrekken en/of torderen.

Het hout voor onze bladen wordt op kleur en structuur geselecteerd, waardoor alleen het allerbeste hout overblijft voor onze bladen. Schitterende kwaliteit, duurzaam geproduceerd, en ook nog eens FSC gekeurd.

Online bestelt u heel gemakkelijk helemaal zelf een eiken maatwerkblad. Wij leveren ons eiken in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Op aanvraag leveren wij echter ook andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Maatwerkwerkbladen leveren wij in vingerlas en in doorgaande lamellen tot en met een dikte van 40 mm. Standaard leveren wij vier diktes. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.  Dikkere werkbladen dan 40 mm. zijn ook mogelijk. Het massieve blad krijgt dan een zogenaamde opdikrand. De maximale dikte van een opgedikt werkblad is 80 mm. (40 mm. massief en 40 mm. opdikrand). U wilt een nog dikker blad ? Dan is kopshout wellicht wat voor u. Kopshout werkbladen leveren wij standaard in 60 mm. dik eiken, maar een andere houtsoort is op aanvraag ook mogelijk. Kopshout is bij ons verkrijgbaar tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

maatwerkblad

Maatwerkblad (notenhout)

 

Wij zagen geen werkbladen op maat, wij maken werkbladen op maat

Maatwerkbladen zijn wat anders dan op maat gezaagde standaard panelen. Een groot deel van de bedrijven actief op het internet is hierover echter een heel andere mening toegedaan: zij zagen er nog steeds lustig op los met hun cirkelzagen. Onze bladen worden daarentegen handmatig opgebouwd uit vol massief houten plankjes, in vakjargon ook wel lamellen genoemd. De breedte van deze lamellen varieert van ongeveer 40 tot 120 mm, allemaal evenwichtig over het blad verdeeld. Zo voorkomen wij dat er mogelijk heel smalle strookjes t.p.v. de randen kunnen ontstaan.

 

Bent u geïnteresseerd in een maatwerkblad ?