maatwerk IKEA frontjes

maatwerk ikea frontjes

Interessant geprijsd en precies passend: voor maatwerk IKEA frontjes moet u bij QATRINA zijn !

U heeft een prachtige nieuwe keuken van IKEA uitgezocht, maar het wil niet echt vlotten met de deurtjes en frontjes ? Dan nu goed nieuws, want wij zijn specialist in maatwerk IKEA frontjes. Natuurlijk niet alleen frontjes: wij maken ook de bijpassende deurtjes en de benodigde afdekpanelen voor u op maat ! Zelfs voor een prachtig massief houten werkblad kunt u bij ons terecht !

QATRINA werkt al geruime tijd samen met professionele houtverwerkende bedrijven buiten Nederland. Deze hebben stuk voor stuk veel geld gestoken in moderne cnc apparatuur. Werkelijk iedere afmeting en iedere vorm is daardoor mogelijk ! Dus wilt uw (IKEA) keuken precies zo hebben als u voor ogen heeft, dan zit u voor maatwerk IKEA frontjes, deurtjes en werkbladen op maat helemaal goed bij Team QATRINA ! Nieuwsgierig geworden: bel of mail ons dan eens en laat u verrassen !

Prachtige houten keukenfrontjes en -deurtjes van Slavonisch eiken, Amerikaans noten, of gestoomd beuken. Op aanvraag zijn ook nog andere houtsoorten verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij leveren deurtjes en frontjes standaard in een moderne strakke uitvoering zonder verdere opsmuk. Wilt u graag een wat ruiger uiterlijk, dan kunnen wij ze evt. ook nog voor u borstelen of fijnbezagen. Voor de afwerking maken wij gebruik van een transparante lak of een transparante of gekleurde houtolie.

Bent u op zoek naar kaderfrontjes en -deurtjes met een gezellige landelijke uitstraling ? Neem dan contact met ons op, want ook deze kunnen wij op maat voor u maken. U ziet het: voor maatwerk zit u goed bij QATRINA !

Bestel de kasten gewoon bij IKEA en QATRINA zorgt voor de rest !

Voordelige standaard keukendeurtjes, keukenfrontjes, afdekpanelen en werkbladen in meerdere uitvoeringen: bij IKEA vindt u ze in overvloed, maar wanneer het op maatwerk aankomt wordt het lastig. Op dat moment neemt Team QATRINA het stokje over. Wij verzorgen de verdere afwerking van de keuken. Alles wordt hierbij op maat voor u gemaakt ! 

Ingewikkeld ? Nee hoor, het is eenvoudiger dan u denkt ! U start met het opzetten van de gewenste indeling van de keuken met de keukenplanner op de website van IKEA. Een kind kan de was doen: u selecteert het gewenste kastsysteem en tekent e.e.a. in op de plattegrond. Alles naar wens ? Maak dan een keuze uit de gewenste houtsoort voor de deuren en fronten en bepaal uw gewenste afwerking.

Wij leveren keukendeurtjes en -frontjes van eikenhout in meerdere houtkwaliteiten: licht rustiek, extra rustiek en eikenhout vrij van noesten uitgevoerd in een massieve versie of in extra dik fineer. Voor keukendeurtjes en -frontjes is fineer zeer zeker het overwegen waard, want het is niet of nauwelijks van massief te onderscheiden.

U heeft de benodigde keuzes gemaakt en de indeling van de keuken is bekend ? Verzend dit alles dan per mail naar ons en wij sturen u zo snel mogelijk een prijsvoorstel. Komt u er alleen niet helemaal uit ? Team QATRINA helpt u graag verder, dus bel of mail ons gewoon even.

 

 

 

maatwerk ikea frontjes

Wij staan voor u klaar, dus heeft u een vraag ? Bel of mail ons gerust ! 

De kogel is door de kerk: er komt een nieuwe keuken. De meesten onder ons doen dit misschien maar een keer in hun leven. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar voor dat kleine beetje extra hulp: samen met u nemen wij het geheel graag nog even met u door. Ook een bezoek aan onze showroom wil nog wel eens helpen, dus bel of mail ons gerust !

Bent u geïnteresseerd in maatwerk IKEA frontjes?