maatwerk fronten IKEA keuken

maatwerk fronten IKEA keuken

Maatwerk fronten IKEA keuken ? U bestelt ze heel eenvoudig en voordelig bij QATRINA !

Geen enkele keuken is opgebouwd uit alleen maar standaardkasten en fronten: maatwerk is in vrijwel alle gevallen noodzakelijk. In de Benelux is QATRINA uitgegroeid tot DE specialist als het om maatwerk fronten IKEA keuken gaat. Met volledig computergestuurde machines maken wij de houten fronten precies passend voor ieder door IKEA geleverd kastsysteem. QATRINA gaat echter nog veel verder dan dat, want naast fronten leveren wij ook de bijpassende deuren, panelen en zelfs vol massief houten werkbladen op maat. Neem contact met ons op, want bij QATRINA vindt u alles voor uw nieuwe keuken !

Wij vormen samen met onze partnerbedrijven buiten Nederland een professioneel team van houtbewerkers. Kwaliteit en betaalbare prijzen staan bij ons hoog in het vaandel. Voor maatwerk fronten IKEA keuken zit u goed bij QATRINA.

Het allerbeste hout speciaal door ons op structuur en op kleur geselecteerd. Fronten en deuren van schitterend Slavonisch eikenhout, van exclusief Amerikaans notenhout en van prachtig gestoomd beukenhout. Voor klanten die echt iets bijzonders willen, leveren wij daarnaast nog veel meer houtsoorten. Klik hier voor het overzicht op onze website of bel of mail ons even bij verdere vragen.

Voor fronten en deuren met allerlei frutsels en fratsels moet u niet bij QATRINA zijn: wij leveren ze ‘gewoon’ in een strakke moderne look. Om het geheel een wat doorleefder karakter te geven kunnen wij de deuren en fronten op aanvraag eventueel nog wel fijnbezagen of borstelen. Op zoek naar een gezellige landelijke sfeer in uw keuken ? Dan zijn onze massief houten fronten en deuren met een kader misschien wel iets voor u. Neem bij interesse contact met ons op.

Om inwerking van vuil en vocht te voorkomen dient massief hout altijd te worden ‘ingepakt’ met een goede houtolie of lak. U kunt bij ons kiezen uit een transparante twee componenten lak (mat of zijdeglans) en een twee componenten houtolie (in transparant of in kleur).

Maatwerk in massief hout ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Standaardkeukens vindt u alleen in de showroom bij IKEA. In de praktijk komt er nog wel wat bij kijken om uw nieuwe keuken zo in te delen dat echt alles naar wens is. Talloze soorten deuren en fronten, maar maatwerk is bij de meeste leveranciers niet mogelijk.
Samen met Team QATRINA wordt uw nieuwe keuken echt zoals u hem graag hebben wilt. Wij doen niet aan standaard: bij ons wordt alles stuk voor stuk tot op de millimeter nauwkeurig exact passend voor op maat maat gemaakt.

Hoe gaat dat alles in zijn werk

Dat is eenvoudiger dan u denkt: als eerste kiest u m.b.v. de keukenplanner op de site van IKEA het gewenste kastensysteem en deelt hiermee de ruimte in zoals u hem graag wilt hebben. Zo weten wij precies wat wij allemaal voor u moeten maken. Maak vervolgens een keuze uit de beschikbare houtsoorten. Wij leveren eiken in licht rustiek, extra rustiek en in noestvrij. De keuze voor de houtsoort is bekend en de indelingstekening van de keuken is compleet ? Stuur dan al uw wensen incl. de indelingstekening naar QATRINA en wij gaan ermee voor u aan de slag.

 

 

 

maatwerk fronten IKEA keuken

Twijfelt u of heeft u vragen ? Neem contact met ons op, want Team QATRINA staat voor u klaar

Voor de meeste mensen is het aanschaffen van een nieuwe keuken een hele operatie. Dat begrijpen wij maar al te goed. Schroom dus niet even contact met ons op te nemen als u wat hulp nodig heeft of plan een afspraak voor een persoonlijk advies.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk fronten IKEA keuken ?