maatwerk deurtjes IKEA keuken

maatwerk deurtjes IKEA keuken

U zoekt maatwerk deurtjes IKEA keuken ? Bij QATRINA wordt alles op maat voor u gemaakt !

De eerste keuken die volledig is opgebouwd uit standaardproducten moeten wij nog tegenkomen: in alle gevallen zal er altijd maatwerk nodig zijn. In de loop der jaren heeft QATRINA zich daarom gespecialiseerd in maatwerk deurtjes IKEA keuken.

Onze massief houten deurtjes en frontjes worden m.b.v. computergestuurde bewerkingsmachines passend gemaakt voor elk kastensysteem dat door IKEA wordt aangeboden. Samen met QATRINA maakt u uw nieuwe keuken helemaal compleet, want zelfs het bijpassende houten werkblad kunnen wij voor u op maat leveren ! Nieuwsgierig ? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs: daar staan wij voor. Ons team van houtbewerkers zorgt ervoor dat al uw wensen uitkomen: maatwerk deurtjes IKEA keuken ? QATRINA !
Het door ons gebruikte hout wordt op structuur en op kleur voor u uitgezocht. Wij leveren het hele jaar door deurtjes van Slavonisch eikenhout, Amerikaans notenhout en van gestoomd beukenhout. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar: u vindt hier ons overzicht.

Frutsels en fratsels doen wij niet aan: wij leveren massief houten deuren en fronten zonder overbodige versieringen in een fraaie moderne, gladde uitvoering. Glad is u niet sfeervol genoeg ? Wellicht dat onze kaderdeuren en -fronten dan iets voor u zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden, want deze zijn in verschillende modellen leverbaar.

Massief hout moet altijd volledig worden ‘ingepakt’ om het tegen indringing van vuil en vocht te beschermen. Dit doen wij door het te behandelen met een 2K lak of een 2K houtolie. De transparante lak is verkrijgbaar in mat en in zijdeglans. De houtolie in transparant of in kleur.

Maatwerk deurtjes en ladefronten nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Een keuken die volledig is opgebouwd uit standaardkasten en -ladefronten ? Die staan alleen in de showroom. Alles keurig passend zonder maatwerk. De werkelijkheid is anders: uw bestaande keuken inrichten met uitsluitend standaardproducten is een illusie.
Team QATRINA zorgt ervoor dat de ruimtes zo worden ingedeeld dat u er optimaal gebruik van maakt. Zonder overal ‘passtukjes’. QATRINA zorgt voor maatwerk !

Klinkt mooi, maar hoe werkt zoiets ? 

U kiest als eerste met behulp van de keukenplanner op de IKEA-website een kast systeem dat het beste bij u past. Daarmee deelt u de beschikbare ruimte in. Aan de hand van deze tekening wordt duidelijk waar deuren en fronten nodig zijn. U bepaalt voor uzelf de gewenste houtsoort en mailt al deze gegevens door naar QATRINA. Van ons ontvangt u dan op basis van uw wensen een vrijblijvend voorstel.

 

 

 

maatwerk deurtjes IKEA keuken

Komt u er alleen niet helemaal uit ? Neem dan gewoon even contact met ons op: wij helpen u graag

Een nieuwe keuken aanschaffen is voor de meesten onder ons geen dagelijkse kost. Twijfelt u nog of u de juiste beslissingen neemt ? neem dan gerust even contact met ons op of stuur ons een mailtje voor het inplannen van een persoonlijk gesprek.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk deurtjes IKEA keuken ?