maatwerk deuren IKEA keuken

maatwerk deuren IKEA keuken

Voor voordelige maatwerk deuren IKEA keuken zit u goed bij QATRINA

Standaardmaten ? Daar doen wij niet aan, want geen enkele keuken is hetzelfde. QATRINA is de absolute specialist voor de Benelux als het gaat om maatwerk deuren IKEA keuken. Alles wordt bij ons computergestuurd exact passend op maat voor onze klanten gemaakt. Niet alleen de deuren, maar ook de (lade)fronten en de benodigde afwerkingspanelen. Zoekt u er nog een fraai massief houten werkblad op maat bij ? Ook dat is geen probleem, dus neem gerust contact met ons op.

Werkelijk alles is mogelijk, want in samenwerking met onze vaste producenten in het buitenland vormen wij een hecht team van professionals. Al jarenlang voorzien wij onze klanten van maatwerk in massief hout voor betaalbare prijzen.
Onze hypermoderne cnc freesmachines zijn volledig computergestuurd en kunnen elke gewenste vorm in iedere gewenste afmeting realiseren. Wat u zoekt kan QATRINA voor u maken ! Maatwerk deuren IKEA keuken ? QATRINA !

Exact op maat gemaakt van het allermooiste hout. Zo maken wij ze onder meer van het veelgeprezen Slavonisch eiken, maar ook van massief Amerikaans noten of beuken. Naast deze veelgevraagde houtsoorten zijn op aanvraag echter nog veel meer soorten mogelijk. Neem hiervoor een kijkje op de website en bel of mail ons even voor meer informatie.

Fronten en deuren zonder verdere opsmuk: voor tierlantijnen verwijzen wij graag naar een andere leverancier. Wij leveren onze keukendeuren en fronten gewoon in een hedendaagse strakke uitvoering. Voor een wat robuuster uiterlijk is het evt. wel mogelijk de deuren en fronten voor u fijn te bezagen of te borstelen. Dit is mogelijk op aanvraag.

Massief hout moet worden beschermd tegen invloeden van buitenaf. Wij werken met een transparante 2K lak in zijdeglans en in mat, en een 2K houtolie in kleur of in transparant. Wij kunnen dat voor u doen, maar een beetje handige klusser kan dat ook prima zelf. Voor een wat meer landelijke sfeer in uw keuken kunnen wij ook fronten en deuren voorzien van een kader op maat voor u maken in meerdere modellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij gaan verder dan standaard: bij QATRINA wordt alles op maat voor u gemaakt

IKEA biedt ze in talloze soorten aan, maar maatwerk voor keukendeuren, keukenfronten en werkbladen is niet mogelijk. Best vreemd, want geen enkele keuken is samengesteld uit alleen maar standaardproducten. Team QATRINA zorgt ervoor dat uw keuken echt zo wordt zoals u hem voor ogen heeft: alles op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig !

Met behulp van de handige keukenplanner van IKEA kiest u een systeem van kasten en richt u zo uw gewenste keuken in. Op basis van deze gegevens weten wij precies wat wij voor u moeten maken. Het enige dat u nog moet doen is een keuze maken uit de beschikbare houtsoorten. Eikenhout leveren wij in licht rustiek, extra rustiek en in een A-kwaliteit zonder noesten. In massief en in dik fineer. De indeling van de keuken is gereed en de gewenste houtsoort is bekend ? Dan stuurt u uw wensenlijstje samen met de indelingstekening gewoon per mail naar ons door. Onze contactgegevens vindt u hier.

 

 

 

maatwerk deuren IKEA keuken

Schroom niet om even contact met ons op te nemen, wij helpen u graag

Het aanschaffen en plaatsen van een nieuwe keuken is voor de meesten onder ons geen dagelijkse bezigheid. Wij helpen u hierbij graag ! Heeft u dus nog vragen of twijfelt u over de houtsoort ? Neem contact met ons op of plan een bezoek aan onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk deuren IKEA keuken ?