licht rustiek eikenhouten tabletten

licht rustiek eikenhouten tabletten

Zoekt u aantrekkelijk geprijsde licht rustiek eikenhouten tabletten ? Hiervoor bent u aan het juiste adres bij QATRINA !

U maakt het zelf met onze licht rustiek eikenhouten tabletten op maat: een tafelblad, keukenblad, tv meubel of barblad. Uw vierkante en rechthoekige tabletten bestelt u online via onze website. Een andere vorm nodig ? Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon. Zelf bedachte vormen, organische vormen, ellips- of ovaalvormen: wij leveren ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat ! Uw klus hoeft niet langer te wachten, want u kunt er meteen mee aan het werk.

Voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig zijn hoogwaardige machines een must, en de gemiddelde houtleverancier heeft deze niet tot zijn beschikking. QATRINA werkt echter samen met meerdere gespecialiseerde houtverwerkers verdeeld over verschillende Europese landen. Zij hebben allemaal veel geïnvesteerd in dure houtbewerkingsmachines waarmee zij zo goed als alles kunnen maken. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar dan wel voor een redelijke prijs. Uitsparingen of sleuven in uw panelen laten aanbrengen ? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Omdat smaken nou eenmaal verschillen, leveren wij onze eikenhouten tabletten in drie houtkwaliteiten: op onze website kunt u kiezen uit noestvrij/foutvrij eikenhout, licht rustiek eikenhout en rustiek eikenhout verkrijgbaar in verschillende diktes. De dikte die u zoekt staat er niet tussen ? Andere diktes zijn leverbaar op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op.

Onze houten tabletten kunt u in doorgaande lamellenuitvoering, in een vingerlasuitvoering en in een exclusieve kopshoutuitvoering bestellen. Kopshout is exclusief verkrijgbaar bij QATRINA gemaakt van eikenhout, essenhout, beukenhout, kersenhout en acaciahout.

Bij QATRINA bent u ook voor tabletten in andere houtsoorten dan eiken aan het juiste adres: u vindt ze hier. Let op: deze zijn niet altijd beschikbaar en dus uitsluitend verkrijgbaar op aanvraag. Hoogwaardige houtkwaliteiten, een duurzame productie en gegarandeerd FSC gecertificeerd hout.

Voorraadtabletten van QATRINA

U bent een handige doe-het-zelver en heeft de beschikking over deugdelijk gereedschap ? Bezoek dan eens onze categorie ‘houten tabletten op voorraad‘. Razendsnel bij u thuis, want ze staan voor u klaar in ons magazijn !

 

 

 

licht rustiek eikenhouten tabletten

licht rustiek eikenhouten tabletten (onbehandeld massief Slavonisch eikenhout)

Wij kunnen op aanvraag tot liefst 5 meter lange tabletten op maat leveren ! 

In eikenhout kunnen wij tot en met liefst 5 meter lang leveren ! Heeft u dus plannen voor een extra lange tafel, een extra lang werkblad of een superlang barblad, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze (extra lange) tabletten zijn leverbaar in zowel doorgaande lamellen als in een vingerlasuitvoering, maar ook op maat verkrijgbaar in schitterend kopshout ! Meer weten ? Bel of mail ons. Kopshout bestelt u bij ons in Slavonisch eiken, in kersen, in beuken, in essen of in acacia.

Op zoek naar maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste afmeting en vorm in meerdere houtsoorten ? Welkom bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in onze licht rustiek eikenhouten tabletten ?