licht rustiek eiken

licht rustiek eiken

Heeft u licht rustiek eiken nodig voor uw klus ? Bestel het eenvoudig online op maat bij QATRINA ! 

U wilt zelf aan de slag en heeft licht rustiek eiken nodig voor uw klus ? Wij leveren het online en exact op maat gemaakt ! U kunt tot op de millimeter nauwkeurig bestellen: zo hoeft u er zelf niets meer aan te doen !

QATRINA maakt houten panelen en tafelbladen op maat in de vorm en afmetingen die u zoekt: u bestelt op maat en wij maken het voor u op maat. U kunt bij ons panelen en tafelbladen bestellen in de meest voorkomende vormen. Neem gerust even contact met ons op wanneer u iets heel speciaals wilt laten maken, want iedere denkbare vorm is mogelijk !

Licht rustiek eiken, maar ook fraai rustiek en schitterend foutvrij eiken kunnen wij op maat voor u maken. Op aanvraag zijn eventueel ook andere houtsoorten verkrijgbaar: u vindt ze op onze website. Houd u er a.u.b. rekening mee dat onze overige houtsoorten niet altijd voorradig zijn: wij moeten dit voor u aanvragen.

QATRINA levert Slavonisch eiken

Wij leveren alleen de beste kwaliteit eikenhout. Daarom maken wij gebruik van het prachtige Slavonisch eiken: veel mooier en harder dan het gebruikelijke Europees eiken. Deze eikensoort wordt exclusief voor ons geproduceerd in het buitenland en is FSC gecertificeerd: een waarborg voor een verantwoord houtproduct. Massief licht rustiek eiken ? Welkom bij QATRINA !

Ons eiken leveren wij niet alleen in een uitvoering met doorgaande lamellen, maar ook gemaakt van exclusief kopshout en in een vingerlasuitvoering. Kopshout is nagenoeg nergens anders verkrijgbaar, dus kijk snel op onze website: klik hier.

Bel of mail ons even voor grotere afmetingen: deze leveren wij wel, maar i.v.m. onze logistiek uitsluitend buiten de website om.

Panelen en tafelbladen gemaakt van eikenfineer: de looks van massief hout voor een gunstige prijs !

Panelen en tafelbladen gemaakt van eikenfineer: nagenoeg niet van massief hout te onderscheiden, maar wel voor heel interessante prijzen. Neem dus snel een kijkje bij ons eikenfineer op maat en laat u verrassen ! Ons fineer is verkrijgbaar in foutvrij eiken en in rustiek eiken.

 

 

 

licht rustiek eiken

Hout direct uit voorraad leverbaar: ook dat is mogelijk bij QATRINA !

Op voorraad en heel snel thuisbezorgd door onze eigen koerier: vol massief eiken en noten panelen in diverse standaardafmetingen. Bestel vandaag nog, u vindt ze hier !

 

Bent u geïnteresseerd in ons licht rustiek eiken ?