licht rustiek eiken tabletten

licht rustiek eiken tabletten

Licht rustiek eiken tabletten nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze online op maat ! 

Uw eigen project aan het opstarten en licht rustiek eiken tabletten nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze gemakkelijk online, op maat voor u gemaakt ! Onze hypermoderne cnc freesmachines kunnen alles exact op maat maken tot op de millimeter nauwkeurig ! U kunt er direct mee aan de slag.

Wij maken onze tabletten stuk voor stuk in de door u gewenste afmetingen: afval en reststukken kennen wij niet en u hoeft er dus ook niet voor te betalen. In onze online webwinkel kunt u zelf standaardtabletten in een vierkante en een rechthoekige vorm bestellen. Houten tabletten in rond, ovaal, ellips of een fantasievorm kunnen wij op aanvraag voor u realiseren. Bel of mail ons hiervoor even.

QATRINA levert niet alleen eiken in een licht rustieke kwaliteit: ook rustiek en kwast-/foutvrij is mogelijk. Naast eiken tabletten zijn bij ons ook tabletten in een andere houtsoort verkrijgbaar: u vindt ze hier. Geïnteresseerd ? neem contact met ons op, want deze houtsoorten moeten wij voor u aanvragen.

Geen Europees maar Slavonisch eikenhout

U vindt bij ons geen Europees eiken tabletten: wij maken ze namelijk van Slavonisch eikenhout. Exclusief voor ons geproduceerd door vaste leveranciers buiten Nederland. Een oersterke, prachtige eikensoort.
Ons hout is allemaal FSC gecertificeerd: een internationaal geaccepteerd keurmerk voor een gegarandeerd milieuvriendelijk productieproces. U zit bij QATRINA dus helemaal goed voor licht rustiek eiken tabletten. 

Wij leveren voor elk wat wils: u kunt de tabletten in een doorgaande lamellen uitvoering bestellen, in een vingerlas uitvoering en zelfs samengesteld uit kopshout is mogelijk: een onverslijtbaar, prachtig houtproduct. Mocht u extra grote of extra brede tabletten nodig hebben, neem dan contact met ons op: deze kunnen wij buiten de website om voor u maken.

Tabletten van eikenfineer: wel het uiterlijk van massief, maar zeer interessant geprijsd !

Tabletten van eikenfineer: met het blote oog nauwelijks van massief te onderscheiden, maar zeer gunstig geprijsd ! Bekijk snel onze categorie eikenfineer op maat. Leverbaar in vijf veelgevraagde diktes in een schitterende robuuste rustieke of een kwast-/foutvrije kwaliteit.

 

 

 

licht rustiek eiken tabletten

In grote getale op voorraad: massief houten tabletten in verschillende standaardmaten

Wilt u snel kunnen starten met uw klus ? Neem dan eens een kijkje bij onze massief houten voorraadtabletten, want als u deze vandaag nog bestelt, dan heeft u ze binnen een paar dagen in huis !

 

Bent u geïnteresseerd in onze licht rustiek eiken tabletten ?