licht rustiek eiken tabletten op maat

licht rustiek eiken tabletten op maat

Heeft u licht rustiek eiken tabletten op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze gewoon gemakkelijk online ! 

Massieve licht rustiek eiken tabletten op maat bestelt u gewoon gemakkelijk online bij QATRINA. U kunt er meteen mee aan de slag, want wij maken ze precies passend op maat in iedere vorm die u maar wilt. Voor prachtig massief houten tabletten zit u goed bij QATRINA !

Afval en reststukken vindt u niet bij ons, want wij maken op maat: zagen op maat laten wij graag over aan andere aanbieders. U betaalt bij ons voor maatwerk en u krijgt bij ons maatwerk. In onze webshop bestelt u eenvoudig zelf uw eiken tabletten in een vierkante en een rechthoekige uitvoering. Ronde tabletten, ovale tabletten of tabletten met een afwijkende vorm zijn op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor eikenhouten tabletten in een licht rustieke kwaliteit, maar ook voor foutvrij eiken of rustiek eiken. Tabletten op maat in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Zo leveren wij onder meer ook tabletten gemaakt van notenhout, acaciahout, essenhout, beukenhout en kersenhout. Alles op maat in de door u gewenste vorm.

Alleen het allermooiste hout: u vindt bij ons geen doorsnee Europees eiken, maar schitterend Slavonisch eiken

Wij werken niet met Europees eiken: onze tabletten worden allemaal gemaakt van Slavonisch eikenhout. Prachtig mooi, exclusief door onze vaste producenten voor ons geproduceerd en allemaal FSC gecertificeerd: een waarborg voor een milieuvriendelijke houtkap en een duurzaam productieproces. Voor schitterende licht rustiek eiken tabletten op maat moet u bij QATRINA zijn.

Wij leveren onze houten tabletten in drie uitvoeringen: in doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding en gemaakt van prachtig kopshout dat vrijwel niemand anders kan aanbieden. In verband met het transport zijn online gelimiteerde lengtes en breedtes te bestellen: heeft u langere of bredere tabletten nodig, bel of mail ons dan even.

Niet van massief te onderscheiden, maar wel voor een interessante prijs: onze tabletten van eiken fineer

Met het blote oog niet of nauwelijks van massieve tabletten te onderscheiden, maar wel stukken voordeliger: onze tabletten gemaakt van eiken fineer. Kijk voor de mogelijkheden snel op onze website bij de categorie eiken fineer op maat. Op maat te bestellen in foutvrij en in rustiek eikenkwaliteit in meerdere standaarddiktes.

 

 

 

licht rustiek eiken tabletten op maat

Voor onze klanten op voorraad: standaardtabletten in meerdere afmetingen en standaarddiktes

Uw project kan niet langer wachten en u heeft dringend massief hout nodig ? Onze houten voorraadtabletten zijn dan wellicht een uitkomst voor u. Ruim voorradig en door onze koerier met een paar dagen thuis bij u afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze licht rustiek eiken tabletten op maat ?