licht rustiek eiken tablet op maat

licht rustiek eiken tablet op maat

Voor een licht rustiek eiken tablet op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! 

Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig, dus voor een licht rustiek eiken tablet op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! U bestelt op maat, wij maken op maat en onze eigen koeriersdienst bezorgt uw bestelling bij u thuis: zo eenvoudig gaat dat tegenwoordig !

Bijkomende kosten voor zaagwerk en dergelijke doen wij niet aan. Wij maken onze tabletten gewoon op maat zoals u ze wilt hebben. Via onze website leveren wij standaard rechthoekig en vierkant: een eiken tablet in een andere (zelf bedachte) vorm kan buiten de website om. Stuur ons in dat geval gerust een mailtje.
Naast licht rustiek eiken kunt u bij ons ook foutvrije/noestvrije eiken tabletten en rustiek eiken tabletten bestellen. Andere houtsoorten dan eiken moeten wij aanvragen bij onze producenten, omdat deze niet altijd verkrijgbaar zijn. Neem in dat geval contact met ons op betreffende de mogelijkheden op dat moment.

Exclusief Slavonisch eikenhout

Onze licht rustiek eikenhouten tabletten worden stuk voor stuk door onze producenten gemaakt van Slavonisch eikenhout: een door professionals gebruikte mooie lichte houtsoort afkomstig uit de Balkan. Gegarandeerd FSC gecertificeerd en keihard.
Bij QATRINA krijgt u uitsluitend de allerbeste houtkwaliteit voor een lage prijs. Een licht rustiek eiken tablet op maat voor u gemaakt bestelt u gewoon thuis vanuit uw luie stoel !

Slavonisch eiken tabletten kunnen wij leveren in aan elkaar verlijmde doorgaande lamellen, met een zogenaamde vingerlasverbinding of u kiest voor een exclusief tablet gemaakt van kopshout. Vrijwel nergens te krijgen, maar bij ons ‘gewoon’ op maat te bestellen !

Een extra groot tablet of een tablet in een afwijkende vorm is verkrijgbaar op aanvraag. Bel of mail ons even in dat geval.

Eiken tabletten voor een outletprijs ? Eikenfineertabletten !

U wilt wel de looks van massief, maar u wilt niet te veel uitgeven ? Dan zijn onze eikenfineertabletten zeker het overwegen waard ! Alle informatie betreffende dit product vindt u hier. Leverbaar in foutvrij eiken en rustiek eiken in liefst vijf verschillende diktes.

 

 

 

licht rustiek eiken tablet op maat

Op voorraad: eiken en noten tabletten in diverse standaardafmetingen

Heeft u razendsnel massief hout nodig ? Kijk dan snel bij onze voorraad standaardtabletten in diverse afmetingen en diktes ! Bestel vandaag nog, dan levert onze koerier ze binnen enkele dagen thuis bij u af !

 

Bent u geïnteresseerd in een licht rustiek eiken tablet op maat ?