licht rustiek eiken paneel op maat

licht rustiek eiken paneel op maat

Een licht rustiek eiken paneel op maat nodig ? Bestel het gewoon online bij QATRINA ! 

Voor een licht rustiek eiken paneel op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij maken alles tot op de mm. nauwkeurig. Bij ons bestelt u uw paneel op maat, wij maken het op maat en zorgen voor een correcte levering op het door u gewenste adres.

Geen extra kosten voor zaagwerk en dergelijke: u betaalt uitsluitend voor wat u nodig heeft. Niets meer en niets minder. Wij leveren via de website standaard alleen rechthoekig en vierkant, maar een rond, ovaal of ellips paneel is eventueel ook mogelijk op aanvraag.

Bij QATRINA kunt u naast licht rustiek eiken panelen ook terecht voor een foutvrij/noestvrij eiken paneel of een paneel in rustiek eikenkwaliteit. Panelen in andere houtsoorten moeten wij voor u aanvragen: onze overige houtsoorten zijn niet altijd op voorraad. Neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon.

Massief houten panelen gemaakt van Slavonisch eikenhout

Het gebruikte hout voor onze panelen wordt op kleur en structuur geselecteerd door onze producenten. Wij maken gebruik van Slavonisch eiken: een prachtige lichte houtsoort afkomstig uit meerdere landen op de Balkan. Onze panelen zijn altijd FSC gecertificeerd. QATRINA staat voor de allerbeste kwaliteit voor een redelijke prijs, dus voor een licht rustiek eiken paneel op maat bent u bij ons aan het juiste adres !

U kunt bij ons terecht voor eiken panelen bestaande uit doorgaande massief houten lamellen, panelen met een zogenaamde vingerlas verbinding en zeer exclusieve panelen van kops hout. Weinig anderen kunnen dit kops hout leveren: wij zijn een van de heel weinigen !

Wilt u een heel groot paneel bestellen, of zoekt u een paneel in een hele aparte vorm ? Bel of mail ons in dat geval even.

Op zoek naar extra voordelige panelen ? Panelen van Eikenfineer !

Wel de uitstraling van een massief houten paneel, maar minder betalen ? Kijk dan eens bij onze panelen van eikenfineer. Absoluut een volwaardig alternatief en op maat verkrijgbaar in een foutvrije en rustieke eikenkwaliteit.

 

 

 

licht rustiek eiken paneel op maat

Nieuw bij QATRINA: standaardpanelen direct uit voorraad leverbaar

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn leveren wij sinds kort ook panelen in diverse standaardafmetingen direct uit voorraad. Dus wilt u binnen een paar dagen met uw klus beginnen, bestel dan vandaag nog !

 

Bent u geïnteresseerd in een licht rustiek eiken paneel op maat ?