licht eikenhouten tabletten

licht eikenhouten tabletten

Online op maat bestellen bij QATRINA: mooie licht eikenhouten tabletten

Geen zin om uw hout zelf op maat te moeten zagen voor uw nieuwe meubelstuk ? Dat hoeft ook helemaal niet, want bij QATRINA bestelt u uw licht eikenhouten tabletten gewoon online op maat !

Met onze super moderne machines kunnen wij elke vorm maken: ‘gewoon’ vierkant, rechthoekig, rond of ovaal natuurlijk, maar ook door u zelf bedachte vormen zijn geen probleem. Wanneer u ons even een schetsje toestuurt wat u in gedachten heeft, dan kunnen wij u vast wel verder helpen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden: bel of mail ons dan even.

De tabletten zijn al kant en klaar te bestellen, als u er bijv. een kast van wilt gaan maken raden wij u aan de tabletten onbewerkt te bestellen. Ze zijn dan al wel met een grovere korrel 80 geschuurd, maar de randen zijn nog scherp. Zo kunt u uw project mooi strak verwezenlijken en daarna afwerken met een deugdelijke olie of lak.

Wilt u de tabletten bijvoorbeeld gaan gebruiken als keukenblad of barblad, dan is het handiger ze gelijk al helemaal kant en klaar te bestellen. Ze worden dan nog een keer geschuurd met een wat fijnere korrel, de scherpe randen worden weggeschuurd en wij behandelen ze daarna met Rubio monocoat houtolie of een transparante lak.

Bestel ze dus voordelig online bij QATINA: prachtige licht eikenhouten tabletten.

Een schitterende lichte kleur en keihard: exclusief Slavonisch eikenhout

Schitterend licht van kleur en door de langzame groei een keiharde houtsoort: exclusief Slavonisch eikenhout. Via onze vaste producenten buiten Nederland kunnen wij het voordelig inkopen. Zo kunnen wij onze prijzen nog steeds heel laag houden. De allermooiste eikensoort, met de hand op structuur en kleur voor u uitgezocht en gegarandeerd FSC gecertificeerd.

U kunt bij ons tabletten bestellen opgebouwd uit doorgaande houten lamellen, maar wij leveren ook tabletten in een vingerlasuitvoering en gemaakt van kopshout. Bij vragen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Fineertabletten in een rustiek eiken en foutvrij eiken uitvoering

U vindt ze in onze online webwinkel: prachtige fineertabletten in rustiek en foutvrij eiken: het voordelige alternatief voor massief houten tabletten ! QATRINA levert ze op maat.

 

 

 

licht eikenhouten tabletten

Zelf op maat zagen is geen probleem ?

Kijk dan snel bij onze voorraad standaardtabletten. Onze standaardtabletten zijn verkrijgbaar in verschillende houtkwaliteiten en afmetingen. Snelle levering gegarandeerd !

Bent u geïnteresseerd in onze licht eikenhouten tabletten ?