licht eikenhouten tabletten op maat

licht eikenhouten tabletten op maat

Mooie licht eikenhouten tabletten op maat ? Wij leveren ze in elke gewenste vorm !

Het maakt ons niet uit: licht eikenhouten tabletten op maat leveren wij in rond, vierkant, rechthoekig en ovaal, maar ook een helemaal door uzelf verzonnen vorm is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op. Met onze hyper moderne freesapparatuur is alles te maken !

Zelf nog zagen of schuren is niet nodig: u kunt de tabletten desgewenst al helemaal kant en klaar bij ons bestellen.
Standaard zijn onze licht eikenhouten tabletten op maat geschuurd met een grovere korrel 80 en de randen zijn nog scherp. Zo kunt u uw kast of badkamermeubel precies passend in elkaar zetten voordat u het verder behandeld met een olie of lak.

Wilt u er zelf niets meer aan te hoeven doen en gaat u de tabletten bijvoorbeeld gebruiken als bar- of werkblad ? Dan adviseren wij u ze al kant en klaar te bestellen. De tabletten krijgen dan een extra schuurbeurt met een fijnere korrel, de scherpe randen worden weggeschuurd en de tabletten worden door ons al geolied of gelakt. Voor meer informatie verzoeken wij u een kijkje op onze website te nemen.

Eiken tabletten gemaakt van het allermooiste hout: op kleur geselecteerd Slavonisch eikenhout 

Echte vakmensen zweren erbij om zijn mooie lichte kleur en hardheid: het veelgeprezen Slavonisch eikenhout. Onze tabletten worden door vaste producenten in het buitenland op maat voor u gemaakt: iedere gewenste afmeting en vorm is mogelijk. De tabletten zijn FSC gecertificeerd: alleen het beste hout is voor ons goed genoeg.

Eiken tabletten kunt u bij ons bestellen in drie verschillende uitvoeringen: wij leveren naast de bekende tabletten in doorgaande lamellen namelijk ook tabletten gemaakt in een vingerlasverbinding en van het exclusieve kopshout. Neem gerust een kijkje op de website en laat u verrassen !

Tabletten gemaakt van eikenfineer: ook dat is mogelijk bij QATRINA

Tabletten gemaakt van massief hout zijn de laatste jaren steeds duurder geworden. Om ook een gunstiger geprijsd alternatief aan te kunnen bieden, leveren wij ook tabletten op maat gemaakt van dik eikenfineer. Interessant om als keukendeurtjes, tafelblad of werkblad te gebruiken en zeer zeker een kwalitatief goed alternatief. Fineer kunt u bij ons bestellen in rustieke en foutvrije kwaliteit. U vindt hierover hier meer informatie.

 

 

 

licht eikenhouten tabletten op maat

Voorraad standaardtabletten

U schuwt zelf op maat zagen niet ? Dan zijn onze standaardtabletten op voorraad iets voor u. Leverbaar in verschillende veelgevraagde afmetingen. Vandaag bestelt is supersnel bezorgd !

Bent u geïnteresseerd in onze licht eikenhouten tabletten op maat ?