licht eiken

licht eiken

Exact op maat verkrijgbaar bij QATRINA: licht eiken in meerdere diktes en in elke gewenste vorm

Gewoon online verkrijgbaar bij QATRINA: licht eiken helemaal op maat voor u gemaakt.
Via de website leveren wij eikenhout in een vierkante en een rechthoekige vorm, op aanvraag kunnen wij ook andere vormen voor u maken: zo leveren wij onder meer Spaans en Deens ovaal, organische (druppel)vormen, maar een door u zelf bedachte vorm is ook gewoon mogelijk. Bel of mail ons hiervoor gerust: bij QATRINA kan zo goed als alles !

Maatwerk is specialistisch werk dat niet voor iedereen is weggelegd: wij werken samen met bedrijven die beschikken over de meest geavanceerde computergestuurde houtbewerkingsmachines. Werkelijk alles kunnen zij hiermee maken. Dus mocht u heel speciale wensen hebben: wij gaan de uitdaging aan !

Bij QATRINA bestelt u uw hout heel eenvoudig en voordelig super relaxt vanuit uw luie stoel stoel thuis. Zelf slepen met zware panelen en zelf op maat zagen hoeft tegenwoordig niet meer. Licht eiken bestelt u online op maat in iedere gewenste vorm. U kunt bij ons terecht voor massief hout op maat in drie schitterende eiken kwaliteiten: foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Naast eikenhout leveren wij op aanvraag nog veel meer andere houtsoorten: kijk hiervoor even op onze website of neem contact met ons op.

Pure kwaliteit voor betaalbare prijzen: wij leveren uitsluitend FSC gecertificeerde houtproducten, onder streng toezicht duurzaam vervaardigd tot een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ons hout is daarbij verkrijgbaar in doorgaande lamellen en met een vingerlasverbinding in verschillende veelgevraagde diktes.

Naast maatwerk leveren wij ook massief hout in standaardafmetingen en diktes uit voorraad. Deze kunt u dan vervolgens zelf op maat zagen in de afmeting(en) die u nodig heeft. Onze voorraadpanelen kunnen wij binnen een paar (werk)dagen al bij u thuis afleveren: u kunt er dus razendsnel mee aan de slag ! Bent u geïnteresseerd ?  Klik dan hier voor een overzicht of contacteer ons voor de actuele stand van zaken.

 

 

 

licht eiken

Kops eiken barblad

Extra lang massief hout nodig ? Ook dat kan bij QATRINA !

In onze webwinkel vindt u massief eiken tot een maximale lengte van 3 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Buiten de website om kunnen wij in doorgaande lamellen als vrijwel de enige in de Benelux echter nog veel langer en ook breder leveren: tot liefst 5 meter lang is bijvoorbeeld mogelijk ! Bel of mail ons wanneer u extra lang eiken zoekt, bij ons kan het allemaal !

Naast doorgaande lamellen en vingerlas kunt u bij ons ook exclusief kopshout op maat bestellen: in eiken, maar ook in essen, in acacia, in beuken en in kersen. Uniek, want nagenoeg niemand kan kopshout in zoveel houtsoorten leveren. Massief eiken op maat, maar ook andere houtsoorten ? Bij QATRINA bestelt u het allemaal op maat !

 

Bent u geïnteresseerd in ons licht eiken ?