lage tafel massief eiken

lage tafel massief eiken

Een eigentijdse lage tafel massief eiken ? Uit voorraad leverbaar bij QATRINA ! 

Op zoek naar een eigentijdse lage tafel massief eiken ? Dan bent u helemaal aan het juiste adres bij QATRINA !
Wij hebben een groot aantal kant en klare lage tafels compleet met massief eiken blad op voorraad. Kijk gerust even op onze website: lekker vanuit uw luie stoel thuis.

Onze salontafels zijn direct uit voorraad leverbaar, dus snel bij u thuisbezorgd. Staat het gewenste model er niet tussen ? Niet getreurd, want wij leveren ook losse onderstellen en tafelbladen. Zo stelt u helemaal zelf uw gewenste salontafel samen. Een overzicht van onze losse salontafelonderstellen vindt u op de website: klik hier voor de mogelijkheden.

De voorraadsalontafels zijn uitsluitend beschikbaar met een zwart poedercoat stalen onderstel voorzien van een massief eiken tafelblad van circa 20 mm. dik. Het blad is al behandeld met een vocht en vuil afstotende beschermlaag, dus klaar voor gebruik. Onze losse salontafelonderstellen daarentegen zijn leverbaar in meerdere veelgevraagde ral kleuren.

Wij laten onze salontafels door onze vaste producenten in Oost Europa maken: absolute kwaliteit voor betaalbare prijzen ! Een lage tafel massief eiken voor elk interieur vindt u bij QATRINA !
Naast salontafels met een massief houten blad vindt u bij ons ook salontafels compleet met een keramisch blad, in meerdere uitvoeringen leverbaar. Geïnteresseerd ? Klik dan hier of neem direct contact op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.

 

 

 

lage tafel massief eiken

Lage tafel massief eiken (Britt)

 

Zelf samenstellen of al meteen kant en klaar: het kan beide bij QATRINA 

Kant en klare lage tafels compleet met massief eikenhouten tafelblad, maar ook losse salontafelonderstellen en tafelbladen zodat u uw tafel zelf kunt samenstellen: het kan allemaal bij QATRINA. Onze losse stalen onderstellen zijn verkrijgbaar in meerdere afwerkingen en diverse veelgevraagde RAL kleuren. Hebt u iets heel speciaals in gedachten dat u zou willen laten maken ? Neem dan even contact met ons op want maatwerk is in veel gevallen ook mogelijk.

Prachtige Slavonisch eiken tafelbladen op maat in doorgaande lamel, vingerlas en kopshout bestelt u gemakkelijk direct online in onze webwinkel. Andere houtsoorten dan eiken zijn op op aanvraag mogelijk. Klik hier voor onze maatwerk eiken tafelbladen en hier voor de andere beschikbare houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een fraaie lage tafel massief eiken ?