lage stalen tafel eiken blad

lage stalen tafel eiken blad

Uit voorraad leverbaar bij QATRINA: een mooie lage stalen tafel eiken blad

Stop maar met verder zoeken, want een mooie lage stalen tafel eiken blad bestelt u heel voordelig bij QATRINA.
U kunt kiezen uit een heleboel kant en klare lage tafels, allemaal uit voorraad leverbaar. Helemaal compleet met een vol massief eiken tafelblad van 2 cm. dik. Direct klaar voor gebruik, want het blad is al behandeld met een beschermlaag tegen vuil en vocht. Uit voorraad dus snel in huis: doorgaans al binnen een (werk)week. Staat het model dat u zoekt er niet bij ? Kijk dan nog even bij onze categorie ‘stalen salontafelonderstellen‘.

De lage tafels hebben een stalen onderstel in zwart poedercoat en worden allemaal compleet geleverd inclusief tafelblad. De meeste tafels komen al voor gemonteerd uit de verpakking, bij andere moet u alleen de poten en/of het blad er even aan vast schroeven. Uiteraard is het montage materiaal bijgeleverd.

U heeft liever een onderstel in een andere kleur dan zwart ? Dat is wel mogelijk, maar dan moet u kiezen voor een los onderstel: de kant en klare lage tafels zijn namelijk alleen in zwart poedercoat verkrijgbaar.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs: met een lage stalen tafel eiken blad van QATRINA haalt u iets fraais in uw woonkamer !

Bent u op zoek naar een stalen lage tafel met een ander soort blad dan eiken, kijk dan bij onze kant en klare lage tafels met een keramiek blad. Een overzicht vindt u hier. Voor meer info kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

 

 

lage stalen tafel eiken blad

lage tafel Britt

 

Modern of traditioneel: staal met hout is tijdloos 

Prachtige stalen tafels compleet met een eiken blad van 2 centimeter dik, uit voorraad leverbaar. Bij QATRINA kunt u ook zelf uw tafel samenstellen: kies het gewenste onderstel en bestel er een massief houten blad bij. Een fluitje van een cent in onze webwinkel. De losse onderstellen zijn verkrijgbaar in een aantal courante RAL kleuren dus de door u gewenste kleur staat er vast wel bij.

In onze webwinkel bestelt u heel gemakkelijk zelf een eiken tafelblad in doorgaande lamel, vingerlas of in kopshout. Een andere houtsoort is veelal ook mogelijk. Klik hier voor onze maatwerk tafelbladen en hier voor de overige houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een lage stalen tafel eiken blad ?