kwastvrij eikenhouten platen

kwastvrij eikenhouten platen

Zelf aan de slag en kwastvrij eikenhouten platen nodig ? U bestelt ze bij ons gewoon online op maat

Uw eigen kastontwerp maken en kwastvrij eikenhouten platen nodig ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want u bestelt ze gewoon op maat bij QATRINA ! Vierkant en rechthoekig is direct via onze website verkrijgbaar, rond, ovaal of een andere vorm op aanvraag. Ook sleuven, uitsparingen, afgeronde hoeken of schuine kanten zijn geen probleem: neem contact met ons op en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben: super relaxt thuis vanachter uw pc de benodigde kwastvrij eikenhouten platen op maat bestellen. Op de website vindt u alle informatie. Wist u dat wij uw bestelling tegen kostprijs bij u thuis afleveren ? U hoeft er deur niet eens meer voor uit !

Eikenhout op maat voor u gemaakt in een foutvrije, kwastvrije kwaliteit, maar ook in een rustieke of een licht rustieke uitvoering. U vindt het allemaal bij QATRINA. Wilt u liever een andere houtsoort dan eiken, neem dan een kijkje bij onze overige leverbare houtsoorten op de site. Wij leveren onder meer ook platen gemaakt van beukenhout, essenhout, kersenhout, acaciahout en notenhout. Alles op maat voor u gemaakt in iedere denkbare vorm.

Massief houten platen gemaakt van het allermooiste eiken: Slavonisch eiken

U merkt het direct aan onze prijzen: wij bieden ons hout zeer scherp aan. Omdat wij met vaste producenten buiten Nederland werken, kunnen wij onze producten tegen lage prijzen inkopen. Op onze beurt kunnen wij het dan weer voordelig aan onze klanten aanbieden.

Wij werken niet met Europees eiken maar met Slavonisch eiken: een duidelijk verschil in kwaliteit en uitstraling. Slavonisch eiken is beduidend harder dan Europees eiken en heeft een (veel) mooiere, lichte uitstraling. Ons eiken bieden wij in drie verschillende uitvoeringen aan: wij leveren platen in doorgaande lamellen en in vingerlas, maar ook unieke platen gemaakt van prachtig kopshout. U vindt het allemaal op onze website. Kopshout leveren wij via de website in Slavonisch eiken. Op aanvraag is eventueel ook kopshout in essenhout, beukenhout, kersenhout en acaciahout verkrijgbaar. Bel of mail ons hiervoor even. Extra lange of extra brede platen op aanvraag.

Onze massief houten platen zijn allemaal FSC gekeurd: een keurmerk voor een verantwoord en door de lokale overheden streng gecontroleerd bosbeheer. Voor duurzaam geproduceerde houtproducten bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Houten platen van eikenfineer: ook met een kleiner budget kunt u bij ons terecht

Ook klanten met een wat kleiner budget kunnen bij ons terecht, want wij leveren ook platen gemaakt van eikenfineer. Exact op maat voor u gemaakt in meerdere diktes in een rustieke of een kwastvrije kwaliteit. Ga bij interesse dus snel naar onze website.

 

 

 

kwastvrij eikenhouten platen

Supersnel met uw klus beginnen ? Kijk dan eens bij onze houten platen op voorraad 

Binnen een paar dagen staat onze koerier ermee bij u op de stoep: onze voorraadplaten in standaardmaten en diktes. Kijk snel op onze site, want de mogelijkheden zijn legio. Andere maten nodig ? Bel of mail ons even.

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eikenhouten platen ?