kwastvrij eikenhout

kwastvrij eikenhout

Bestel het ‘gewoon’ online op maat gemaakt bij QATRINA: prachtig kwastvrij eikenhout

Geen zin om er zelf aan te moeten schaven en schuren ? Bestel dan uw kwastvrij eikenhout bij QATRINA !  Wij maken het helemaal precies in de afmetingen die u nodig heeft. Zo kunt u dus zonder gedoe meteen aan de slag !

Wij durven gerust te stellen dat wij specialisten in maatwerk zijn: afgeronde hoeken, schuine randen rondom, sparingen aanbrengen, een heel ingewikkelde zelf bedachte vorm: wij draaien onze hand er niet voor om ! Onze supermoderne cnc freesmachines kunnen het allemaal voor u maken ! Dus moet het iets heel aparts worden ? Mail ons even een tekening en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave toe.

Gemakkelijk online bestellen voor een zeer interessante prijs: het kan gewoon bij QATRINA ! Prachtig egaal kwastvrij eikenhout, maar ook een rustieke of een licht rustieke kwaliteit bestelt u heerlijk relaxt vanaf de bank thuis. Onze eigen koeriersdienst zorgt er vervolgens voor dat het (tegen kostprijs) bij u thuis wordt afgeleverd.

Stuur ons even een mailtje indien u op zoek bent naar een andere houtsoort dan eiken: wij vragen het dan voor u aan bij onze producenten.

Op kleur en structuur geselecteerd kwaliteitshout

Op kleur en structuur voor u geselecteerd Slavonisch eikenhout: schitterend licht van kleur, ijzersterk en gegarandeerd FSC gecertificeerd. Een mooiere eikensoort bestaat er niet !

Naast houten panelen en tafelbladen in een uitvoering met doorgaande lamellen kunt u online bij ons ook terecht voor vingerlas en exclusief kopshout. I.v.m. onze logistiek is online niet langer dan 3000 mm. te bestellen: heeft u langer nodig, neem dan contact met ons op.

Dik eiken fineer: de uitstraling van massief hout, maar dan wel voor een aantrekkelijke prijs

Wilt u wel de uitstraling van massief hout, maar niet de hoge kosten ? Dan is ons dik eiken fineer het overwegen waard ! U vindt hier meer informatie betreffende dit product. Ons fineer kunt u online op maat bestellen in een kwastvrije en een rustieke eikenkwaliteit. De beschikbare diktes treft u op onze website.

 

 

 

kwastvrij eikenhout

Weinig tijd en snel massief hout nodig ? Kijk dan bij onze standaardpanelen op voorraad ! 

Wachten op ons maatwerk duurt u te lang ? Wij leveren ook panelen in standaardafmetingen direct uit voorraad ! U vindt ze hier. Als u vandaag nog bestelt, dan levert onze eigen koerier ze binnen een paar dagen bij af.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kwastvrij eikenhout ?