kwastvrij eiken tabletten op maat

kwastvrij eiken tabletten op maat

Mooie kwastvrij eiken tabletten op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA

Waarom zou u zelf gaan zitten zagen en schuren ? Bij QATRINA bestelt u ze gewoon online: kwastvrij eiken tabletten op maat. De massieve kwastvrij eiken tabletten op maat zijn voor eindeloos veel doeleinden geschikt. U maakt er bijvoorbeeld uw zelf bedachte tv- of badkamermeubel van, maar u kunt er natuurlijk ook een kast , een werkblad of salontafel van maken.

Wij leveren massief eiken tabletten op maat, gemaakt van Slavonisch eikenhout. Een heel fraaie lichte houtsoort. Bij ons vindt u uitsluitend het allermooiste hout. Uiteraard allemaal duurzaam geproduceerd en stuk voor stuk FSC gekeurd.
Online leveren wij eiken tabletten in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eiken tabletten kunt u bij QATRINA ook terecht voor tabletten in een andere houtsoort: op onze website vindt u hiervan een overzicht bij de categorie ‘andere houtsoorten‘:

Massief hout verkrijgbaar in zowel doorgaande lamel als in vingerlas. Standaard in 20, 25, 30 en 40 mm. dik te bestellen, maar ook andere diktes zijn op aanvraag mogelijk. Kopshout tabletten zijn online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en veel dikker: wij kunnen tot maximaal 120 mm. dik leveren.

Tabletten op maat maken kost natuurlijk tijd. Mocht u geen geduld hebben en bent u handig ? Kijk dan even op onze website bij de categorie ‘voorraadpanelen‘, Over het algemeen kunnen wij deze binnen een week bij u bezorgen.

 

 

 

kwastvrij eiken tabletten op maat

Kwastvrij eiken tablet (doorgaande lamel)

 

Zelf aan de slag of kant en klaar

Onze houten tabletten maken wij tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Exact in de afmetingen en vorm die u wilt. Onbehandelde tabletten zijn geschuurd met een grovere korrel 80, en de randen zijn nog scherp en exact haaks. Dit product dient u zelf nog verder af te werken. Onze kant en klare tabletten zijn extra geschuurd met een fijnere korrel 120 en de scherpe randen zijn voorzichtig weggeschuurd.

Al helemaal kant en klaar ? Of wilt u het nog zelf verder kunnen bewerken ? U bepaalt het zelf, door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te selecteren.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eiken tabletten op maat ?