kwastvrij eiken tablet

kwastvrij eiken tablet

Een mooi kwastvrij eiken tablet bestelt u gewoon gemakkelijk online bij QATRINA ! 

Tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt: een kwastvrij eiken tablet. Wij maken houten tabletten in praktisch elke denkbare vorm. Een vol massief kwastvrij eiken tablet is voor vele doeleinden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld uw zelf ontworpen meubels, als fraaie wandbekleding, houten vloer, of gewoon als tafel- of werkblad.

Onze eiken tabletten worden samengesteld uit Slavonisch eiken. Een heel lichte en van nature harde eikensoort. Een milieuvriendelijke houtproductie, gegarandeerd het mooiste hout, en stuk voor stuk FSC gekeurd. Van harte welkom bij QATRINA !

Op maat gemaakte tabletten leveren wij online alleen in massief eiken. U kiest uit foutvrij/kwastvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Verder leveren wij ook tabletten in andere houtsoorten: kijk daarvoor even bij onze categorie ‘andere houtsoorten’ op de website: klik hier of neem direct contact met ons op.

Tabletten zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Wij leveren tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Onze standaard diktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm, maar andere diktes zijn buiten de website om ook mogelijk. Naast tabletten in doorgaande lamellen en vingerlas kunt u bij ons ook terecht voor kopshout tabletten. Online te bestellen in 60 mm. dik massief eiken, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort en veel dikker. Wij kunnen kopshout leveren t/m 120 mm. dik. Kijk gerust even op onze website: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden: klik hier voor ons kopshout.

Op maat maken kost tijd. Geen zin of tijd om te wachten ? Kijk dan even bij onze ‘voorraadpanelen‘. Deze kunnen wij normaal gesproken al binnen een week bij u bezorgen.

 

 

 

kwastvrij eiken tablet

Kwastvrij eiken tablet (Slavonisch eiken doorgaande lamel)

 

Al kant en klaar, of liever een onbehandeld tablet ?

Tabletten maken wij tot op de mm. nauwkeurig voor u op maat: u hoeft u er desgewenst zelf niks meer aan te doen. Daarnaast kiest u er zelf voor of u een onbehandeld of behandeld tablet wilt bestellen.

Onze onbehandelde tabletten worden geschuurd met korrel 80. De randen zijn dan nog nog scherp: de tabletten moeten nog verder afgewerkt worden. Onze kant en klare tabletten krijgen een extra schuurbeurt met korrel 120 en de scherpe randen worden weggeschuurd.

U bepaalt het gewoon zelf, door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te selecteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eiken tablet ?