kwastvrij eiken platen

kwastvrij eiken platen

Kwastvrij eiken platen bestelt u eenvoudig online bij QATRINA ! 

Tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt: kwastvrij eiken platen, te bestellen in zo goed als iedere gewenste vorm en afmeting. Onze massieve kwastvrij eiken platen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Maak er eenvoudig uw zelf ontworpen meubels, houten vloer, of bijvoorbeeld werkblad in uw keuken van.

De eiken platen worden gemaakt van Slavonisch eikenhout. Veel geprezen om haar mooie lichte kleur en hardheid. Al ons hout wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en is altijd FSC gekeurd. Van harte welkom bij QATRINA.

Houten platen bestelt u bij ons online in massief eiken. Hierbij kunt u kiezen uit foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag leveren wij ook platen in andere houtsoorten: kijk even bij onze categorie ‘andere houtsoorten’: klik hier en neem contact met ons op.

Onze platen zijn te bestellen in zowel doorgaande lamellen- als in vingerlas uitvoering, tot een dikte van maximaal 40 mm. Onze standaard diktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm: overige diktes zijn op aanvraag leverbaar, buiten de website om. Ook kopshout panelen zijn mogelijk: deze leveren wij online in 60 mm. dik massief eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en veel dikker, tot en met 120 mm. dik. Neem gerust een kijkje op onze website: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

Platen op maat maken kost uiteraard tijd. Heeft u geen zin om een paar weken op uw bestelling te moeten wachten ? Kijk dan ook eens bij onze categorie ‘voorraadpanelen‘, want deze platen kunnen wij over het algemeen binnen een week bij u bezorgen.

 

 

 

kwastvrij eiken platen

Kwastvrij eiken (doorgaande lamellen)

 

Onbehandeld of kant en klaar

De houten platen maken wij op maat voor u, en indien gewenst zijn deze al helemaal klaar om verwerkt te worden. De keuze is aan u, dus doe er uw voordeel mee.

Onbehandelde platen worden door ons altijd geschuurd met korrel 80. De randen zijn echter nog scherp. Dit product zal nog verder door u afgewerkt dienen te worden. Onze kant en klare platen zijn nog een keer extra met korrel 120 geschuurd, en de scherpe randen zijn weggeschuurd.

Onbehandeld of kant en klaar: bepaal het gewoon zelf, door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te selecteren.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eiken platen ?