kwastvrij eiken plaat op maat

kwastvrij eiken plaat op maat

Een kwastvrij eiken plaat op maat nodig ? Bestel hem gemakkelijk en voordelig online ! 

Vergeet het eindeloos zoeken en sjouwen met zware houten platen, want bij QATRINA bestelt u een kwastvrij eiken plaat op maat gewoon vanuit uw luie stoel thuis. Wij bezorgen hem vervolgens ook nog tegen kostprijs bij u thuis !
De massieve kwastvrij eiken plaat op maat is bijvoorbeeld te gebruiken voor het zelf maken meubels, maar u kunt hem uiteraard ook ‘gewoon’ gebruiken als bureau-, werk- of keukenblad. Onze producenten maken de platen van prachtig Slavonisch eiken: een veel mooiere en hardere eikensoort dan het gebruikelijke Europees eiken. Het hout wordt allemaal op kleur en structuur geselecteerd en is gegarandeerd FSC gekeurd.

In onze online webwinkel kunt u de eiken platen heel eenvoudig zelf op maat bestellen. Wij leveren eiken in drie kwaliteiten: in foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek. Op aanvraag zijn andere houtsoorten mogelijk. Klik hier voor een overzicht of neem meteen contact met ons op. De platen zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: in doorgaande lamel en in vingerlas in 20, 25, 30 of 40 millimeter dik. Tussenliggende diktes zijn leverbaar op aanvraag.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: platen gemaakt van schitterend kopshout. Online te bestellen in 60 millimeter dik eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten. Nieuwsgierig geworden ? Kijk dan even bij de categorie ‘kopshout’: klik hier.

Op maat maken kost natuurlijk wat tijd. Sommige klanten hebben snel platen nodig en hebben geen tijd om op ons maatwerk te wachten. Voor hen hebben wij ook een groot aantal panelen op voorraad. Kijk hiervoor even op onze website.

 

 

 

kwastvrij eiken plaat op maat

 

Zelf verder bewerken of kant en klaar ?

Gaat u de plaat gebruiken om er bijvoorbeeld uw zelf bedachte meubel van te maken ? U kunt dan het beste een nog onbehandelde plaat bestellen.
Is de plaat bijvoorbeeld bedoeld om als bureaublad te gaan dienen ? Dan adviseren wij u een behandelde plaat te bestellen: u hoeft deze dan alleen nog zelf te oliën of te lakken.

Onze onbehandelde platen worden geschuurd met korrel 80: de randen zijn dan nog exact haaks en scherp. Deze moeten nog verder door u afgewerkt worden.
Behandelde platen zijn nog een keer extra geschuurd met een fijnere korrel 110 of 120 en worden rondom voorzien van vellingkanten: de scherpe randen worden licht weggeschuurd.

U bepaalt het zelf door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op de website te selecteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eiken plaat op maat ?