kwastvrij eiken panelen

kwastvrij eiken panelen

Kwastvrij eiken panelen nodig ? Bestel ze gewoon online bij QATRINA ! 

U hoeft er niet zelf mee te gaan lopen sjouwen, want bij ons bestelt u kwastvrij eiken panelen gewoon op maat en wij bezorgen ze tegen kostprijs bij u thuis !
Kwastvrij eiken panelen zijn onder meer zeer geschikt om er bijvoorbeeld een zelf ontworpen kast van te maken, maar kunnen uiteraard ook prima dienst doen als mooi werkblad. Onze vaste producenten maken de eiken panelen van exclusief Slavonisch eikenhout: een beduidend lichtere eikensoort dan Europees eiken en oersterk. Gegarandeerd FSC gekeurd en speciaal op kleur en structuur geselecteerd.

Zelf eiken panelen op maat bestellen is een fluitje van een cent. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende kwaliteiten: wij leveren kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Panelen in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Op de website treft u hiervan een overzicht: klik hier of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Onze panelen zijn leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen in vingerlas met een standaarddikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Andere diktes kunnen wij eventueel op aanvraag leveren.

Absoluut uniek en alleen verkrijgbaar bij QATRINA: exclusieve kopshout panelen. In onze webshop te bestellen in 60 mm. dik eiken en op aanvraag eventueel ook in andere houtsoorten. Bent u nieuwsgierig geworden ? Klik dan hier voor onze categorie ‘kopshout panelen’.

Sommige klanten hebben niet het geduld of de tijd om op ons maatwerk te wachten. Voor deze mensen hebben wij ook een groot aantal panelen in courante afmetingen op voorraad. Dus wilt u snel panelen in huis hebben ? Kijk dan even bij onze ‘voorraadpanelen‘.

 

 

 

kwastvrij eiken panelen

 

Zelf verder afwerken of meteen kant en klaar ?  

Als u de panelen wilt gebruiken om er bijvoorbeeld een fraaie kast van te maken, dan kunt u het beste onbewerkte panelen bestellen. Wilt u het paneel bijvoorbeeld als werkblad gaan gebruiken en is schuren en schaven dus in principe niet meer nodig ? Dan bestelt u het beste een bewerkt paneel. Onbewerkte panelen schuren wij met korrel 80. De randen laten wij nog haaks en scherp. Zo kunt u de verschillende onderdelen van de kast strak aan elkaar bevestigen. Een bewerkt paneel krijgt nog een extra schuurbeurt korrel 120 en rondom worden zogenaamde vellingkanten aangebracht. U bepaalt het zelf door de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ wel of niet te selecteren.

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eiken panelen ?