kwastvrij eiken panelen op maat

kwastvrij eiken panelen op maat

U heeft kwastvrij eiken panelen op maat nodig ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA ! 

Zelf gaan sjouwen met zware panelen is niet meer nodig, want bij QATRINA bestelt u uw kwastvrij eiken panelen op maat gewoon online via de webshop. Bezorgen doen wij vervolgens tegen kostprijs !

Fraaie kwastvrij eiken panelen op maat gebruikt u bijvoorbeeld om er uw zelf bedachte boekenkast van te maken, maar u kunt ze ook gewoon gebruiken als bureau- of werkblad. De panelen worden door onze producenten gemaakt van Slavonisch eiken: een veel lichtere houtsoort dan het in Nederland en België veel geleverde Europees eiken. Stuk voor stuk FSC gekeurd hout en op kleur en structuur voor u uitgezocht.

U bestelt de eiken panelen heel gemakkelijk zelf op onze website. Wij leveren onze panelen in drie kwaliteiten: kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Op maat gemaakte panelen in andere houtsoorten leveren wij desgewenst op aanvraag. Een overzicht van de andere beschikbare houtsoorten vindt u op onze website: klik hier of neem contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar !

Alleen verkrijgbaar bij QATRINA: exclusieve kopshout panelen op maat. Online verkrijgbaar in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten dan eiken. Kijk op onze website en laat u verrassen: klik hier.

Voor de ongeduldige mensen onder ons hebben wij sinds kort ook een grote hoeveelheid panelen in veelgevraagde afmetingen op voorraad. Dus bent u zelf een beetje handig en wilt u de panelen heel snel in huis hebben ? Kijk dan bij onze ‘voorraadpanelen‘.

 

 

kwastvrij eiken panelen op maat

 

Zelf verder bewerken of meteen een kant en klaar paneel ?  Bij QATRINA bepaalt u het gewoon helemaal zelf

Wilt u de panelen gebruiken om er bijv. een mooie boekenkast mee te maken ? Dan bestelt u het beste onbewerkte panelen. De randen zijn dan nog exact haaks en scherp. Zo kunt u alles naadloos aan elkaar bevestigen. Wilt u het als werkblad gebruiken en is ter plaatse schuren en schaven dus niet meer nodig ? Bestel dan een bewerkt paneel.

Onbewerkte panelen worden geschuurd met korrel 80 en de randen zijn scherp. Deze panelen moeten nog verder afgewerkt worden. Bewerkte panelen krijgen nog een extra schuurbeurt met korrel 120 en de randen rondom worden lichtjes geschuurd zodat ze niet meer scherp aanvoelen (het aanbrengen van vellingkanten genaamd).  U kiest voor een bewerkt paneel door de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website aan te vinken.

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eiken panelen op maat ?