kwastvrij eiken op maat gemaakt

kwastvrij eiken op maat gemaakt

Prachtig massief kwastvrij eiken op maat gemaakt bestelt u voordelig bij QATRINA !

Voor interessant geprijsd maatwerk bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij leveren kwastvrij eiken op maat gemaakt in de afmetingen en vorm die u nodig heeft. Naast kwastvrij eiken kunnen wij u ook eiken op maat aanbieden in een licht rustieke en een rustieke kwaliteit. Zelf slepen met zware panelen hoeft niet meer: u bestelt heerlijk relaxt online en onze eigen koeriersdienst levert het bij u thuis af. Zo gemakkelijk gaat dat tegenwoordig !

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn leveren wij naast eikenhout ook nog veel andere houtsoorten: u vindt ze hier. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook even contact met ons opnemen: wij helpen u graag.

Bij ons geen Europees eiken: wij leveren het exclusieve Slavonische eikenhout: een veel hardere en mooiere eikensoort. Onze producenten selecteren het hout op haar structuur en kleur: alleen het allerbeste is goed genoeg. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd.

Ons kwastvrij eiken op maat gemaakt is verkrijgbaar in vier diktes in een vingerlasuitvoering en in doorgaande lamellen. Doorgaande lamellen met een extra lange lengte moeten wij aanvragen: langer dan 3,5 meter is niet altijd beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Bij QATRINA bent u voor hout op maat helemaal aan het juiste adres. Heeft u speciale wensen zoals een afwijkende vorm of moeten er extra bewerkingen worden uitgevoerd ? Bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden.

 

Niet alleen massief eiken is mogelijk, maar ook eiken fineer

Wij leveren naast massief eiken ook panelen, werkbladen en tafelbladen gemaakt van eiken fineer. Met het blote oog echt niet van massief te onderscheiden, maar wel gunstig geprijsd. Ons eiken fineer is te bestellen in kwastvrije of rustieke kwaliteit. U vindt hier onze categorie eikenfineer op maat.

 

 

 

kwastvrij eiken op maat gemaakt

 

Kunt u zelf op maat maken ? Kijk dan bij onze voorraad standaardpanelen

Kunt u zelf op maat maken en heeft u geen tijd om op maatwerk te moeten wachten ? Neem dan meteen een kijkje bij onze voorraad standaardpanelen: razendsnel leverbaar door onze eigen koerier en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en houtkwaliteiten. Wat u zoekt staat er vast wel bij.

Onze voorraad fluctueert per dag. Neem daarom voor de zekerheid eerst even contact met ons op voor de actuele status. Wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kwastvrij eiken op maat gemaakt ?