kwastvrij eiken meubelplaten

kwastvrij eiken meubelplaten

Schitterende kwastvrij eiken meubelplaten bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA

Wij maken ze helemaal op maat voor u: kwastvrij eiken meubelplaten. Massieve kwastvrij eiken meubelplaten zijn te gebruiken voor talloos veel zaken. Zo maakt u er bijvoorbeeld uw zelf bedachte badkamer- of tv meubel van, maar kunt u er natuurlijk ook een kast of salontafel van maken.

QATRINA levert eiken meubelplaten gemaakt van het prachtige Slavonisch eiken. Een mooie lichte, en ook nog eens keiharde eikensoort. Alleen het allermooiste hout, duurzaam geproduceerd, en bovendien allemaal FSC gekeurd.
Massief houten meubelplaten kunt u online bij ons bestellen in eikenhout. Wij leveren foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eiken meubelplaten kunt u bij ons ook terecht voor meubelplaten in andere houtsoorten: kijk hiervoor even op onze website bij de categorie ‘andere houtsoorten‘: en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Alles vol massief, en leverbaar in zowel doorgaande lamel als vingerlas. Standaard te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes leveren wij op aanvraag. Ook voor kopshout meubelplaten op maat zit u bij ons goed: deze zijn online te bestellen in 60 mm. Slavonisch eiken, maar buiten de website om ook in een andere houtsoort en nog veel dikker dan 60 mm: kopshout kunnen wij leveren wij tot maximaal 120 mm. dik.

Meubelplaten op maat maken kost wat tijd. U heeft geen tijd, en bent handig genoeg om de platen zelf op maat te zagen ? Neem dan even een kijkje op onze website bij de categorie ‘voorraadpanelen‘, want deze kunnen wij doorgaans al binnen een week leveren.

 

 

 

kwastvrij eiken meubelplaten

Kwastvrij eiken meubelplaat (doorgaande lamel)

 

Zelf afwerken of kant en klaar

Meubelplaten maken wij tot op de millimeter nauwkeurig op maat, in de door u gewenste afmetingen en vorm. Onbehandelde platen zijn geschuurd met korrel 80, en de randen rondom zijn nog scherp. Deze platen moeten door u nog zelf verder worden afgewerkt. Kant en klare platen worden nog een keer extra geschuurd met een fijne korrel (korrel120) en de scherpe randen rondom worden voorzichtig door ons weggeschuurd.

Kant en klaar ? Of toch liever nog onbehandeld ? U kunt het zelf bepalen, door wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eiken meubelplaten ?