kwastvrij eiken keukendeuren

kwastvrij eiken keukendeuren

Schitterende kwastvrij eiken keukendeuren op maat voor u gemaakt, bestelt u voordelig bij QATRINA

Uw huidige keukendeuren en -fronten vervangen of gaat u wellicht de hele keuken vernieuwen ? Denk dan ook eens aan fraaie massief kwastvrij eiken keukendeuren ! Massief hout straalt warmte uit en brengt gegarandeerd (veel) meer sfeer in huis. Wij kunnen de deuren zeer scherp aanbieden, omdat wij samenwerken met verschillende (voordelige) leveranciers in het buitenland.

Met hun hypermoderne machines kan iedere afmeting gemaakt worden: van mini keukendeurtjes tot aan mega grote deuren en fronten. Heeft u een nieuwe IKEA keuken op het oog, maar wilt u wel graag massief houten deuren en fronten ? Wij beschikken over de juiste werktekeningen van alle door IKEA geleverde modellen en maken ze exact passend op maat voor u !

De meeste door ons geleverde keukendeuren zijn opgebouwd uit eikenhout. Op aanvraag zijn echter ook fronten en deuren in andere houtsoorten mogelijk. Dus heeft u liever notenhout, kersen-, beuken- of essenhout, neem dan even contact met ons op.

Wij leveren onze fronten en deuren standaard in een vlakke uitvoering, maar ook paneelkeukendeuren en -fronten zijn mogelijk: deze maken wij op aanvraag in meerdere uitvoeringen. Bel of mail ons hiervoor gerust even.

Oersterk, keihard en met een mooie fijne structuur: kwastvrij eiken keukendeuren en -fronten gemaakt van het exclusieve Slavonisch eiken. Milieuvriendelijk geproduceerd, FSC gecertificeerd massief hout dat hoofdzakelijk in het oosten van Europa voorkomt. QATRINA levert eiken keukendeuren in een robuuste rustieke, een licht rustieke en een fijne kwastvrije kwaliteit opgebouwd uit aan elkaar verlijmde doorgaande lamellen.

Zoekt u een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs ? Kijk dan ook eens bij onze eikenfineerdeuren en -fronten op maat

Het betaalbare alternatief voor vol massief eiken keukendeuren en -fronten: u vindt het bij QATRINA. Met de hand op maat gemaakt en verder afgewerkt: prachtige kwastvrije en rustiek eiken fineerkeukendeuren. Bent u geïnteresseerd ? Kijk dan snel hier voor meer info, of stuur ons uw wensenlijstje per mail.

 

 

 

kwastvrij eiken keukendeuren

Kwastvrij eiken fronten en keukendeuren

QATRINA ? Dat staat voor maatwerk en (veel) meer 

Heel gewoon bij QATRINA: uw keukendeuren en -fronten kunnen wij kant en klaar bij u afleveren voorzien van de benodigde uitsparingen voor scharnieren, ingefreesde handgrepen en behandeld met een professionele twee componenten houtolie of mat of zijdeglans transparant gelakt. U hoeft ze dan alleen nog maar te (laten) monteren !

 

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eiken keukendeuren ?