kopshouten tafelblad tonvormig

massief eikenhout

Een modern kopshouten tafelblad tonvormig bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA

Een kopshouten tafelblad tonvormig is op dit moment erg gewild, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kops hout is de laatste jaren echter wel fors gestegen. Wij beschikken gelukkig al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij nog steeds kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshouten panelen en tafelbladen op maat in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Het kopshouten tafelblad tonvormig wordt handmatig (!) voor u samengesteld uit blokjes van ca. 43×43 mm. en is via onze website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij echter ook kopshout leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm ! Neem hiervoor gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten tafelblad tonvormig

Kopshouten tafelblad tonvormig

 

Bij QATRINA bestelt u alleen wat u nodig heeft: uw kopshouten tafelblad tonvormig op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: massief kopshout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?.
Bij ons kunt u gewoon uw kops tafelblad bestellen zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Ons kopshout is via onze website te bestellen met een dikte van 60 mm., een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kopshout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken, of een dikker tafelblad ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook dikker, langer en/of breder, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons kopshout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
Het ovaal kopshouten tafelblad wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Dit doen wij tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten tafelblad tonvormig ?