kopshouten tafelblad op maat

kopshouten tafelblad op maat

Bij QATRINA online te bestellen: een kopshouten tafelblad op maat !

Voor een tafelblad van uitsluitend het beste hout en voor een vriendelijke prijs moet u bij QATRINA zijn !
Ook een exclusief kopshouten tafelblad op maat bestelt u heel eenvoudig online via onze website ! Uniek in de Benelux, want vrijwel niemand anders in Nederland en België kan dit prachtige, onverslijtbare product leveren, en wij maken het ook nog eens op maat voor u !

Een kopshout tafelblad bestellen is door ons unieke, speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem echt kinderlijk eenvoudig. Bij QATRINA bestelt u uw nieuwe tafelblad gewoon thuis vanaf de bank: zo gemakkelijk gaat dat. Tafelbladen gemaakt van een andere houtsoort zijn eventueel ook mogelijk, maar alleen op aanvraag. Op de website treft u een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier.

Wij kunnen nagenoeg iedere gewenste vorm en afmeting voor u realiseren. Dus wilt u iets afwijkends laten maken, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Handmatig opgebouwd door oneindig veel houten blokjes aan elkaar te lijmen: een kopshouten tafelblad op maat is een waar huzarenstukje ! Kopshout tafelbladen leveren wij via de site gemaakt van Slavonisch eiken in 60 mm. dik. Ook kant en klaar is mogelijk: wij behandelen het dan nog met een twee componenten houtolie. Het is dan klaar voor gebruik. Alles bij ons is FSC gecertificeerd: een garantie voor een  milieuvriendelijk geproduceerd houtproduct.

 

 

 

kopshouten tafelblad op maat

Kopshouten tafelblad

 

Maatwerk zonder extra kosten ? Heel gewoon bij QATRINA

Maatwerk zonder bijkomende extra kosten: bij QATRINA BESTELT U OP MAAT en wij MAKEN HET OP MAAT. Wij vinden dat niet meer dan normaal.

Online in onze webshop kunt u een kopshouten tafelblad gemaakt van Slavonisch eiken in 60 millimeter dik bestellen. Om beschadigingen en/of breuk tijdens het transport te voorkomen kunt u online tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed bij ons bestellen. Een langer en/of breder tafelblad op aanvraag.

Tafelbladen in andere houtsoorten zijn niet altijd mogelijk i.v.m. de beperkte beschikbaarheid. Andere houtsoorten moeten wij altijd aanvragen. Neem dus contact met ons op voor de mogelijkheden, dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

Wij leveren maatwerk gemaakt van het allermooiste hout en uw bestelling wordt ook nog eens tegen kostprijs bij u afgeleverd door onze eigen koeriersdienst. Bestel dus vandaag nog uw nieuwe tafelblad op maat bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten tafelblad op maat ?