kopshouten tabletten

kopshouten tabletten

Wij maken ze voor u op maat in elke vorm en in verschillende houtsoorten: kopshouten tabletten !

Handgemaakte kopshouten tabletten: elke afmeting en elke vorm is mogelijk en dat ook nog eens in meerdere houtsoorten ! U vindt het allemaal bij QATRINA !

Wij leveren kopshouten tabletten in veelgevraagd Slavonisch eiken, maar ook kopshout in andere houtsoorten is geen probleem. In onze webshop treft u kopshout eiken in de meest gevraagde (standaard)vormen rechthoekig, rond, vierkant of ovaal.
Tabletten in een andere houtsoort dan eiken of met een (heel) speciale vorm kunt u bij ons aanvragen: deze zijn buiten de website om verkrijgbaar. Klik hier voor onze contactgegevens. Naast kopshout tabletten  van eikenhout kunt u bij ons onder meer ook kopshout tabletten van kersenhout, van beukenhout, van essenhout en van acaciahout bestellen.

Een kopshouten tablet kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken: wij maken er onder meer tafelbladen, keukenbladen, bureaubladen en werkbladen van. Het is een ijzersterk en prachtig houtproduct dat al eeuwenlang door de slager gebruikt wordt als snij- en hakblok, maar ook voor vloeren in bijvoorbeeld scholen en sporthallen. De tabletten worden uit massief houten vierkante blokjes opgebouwd: deze worden allemaal met de hand aan elkaar gelijmd. Een werkje dat niet voor iedereen is weggelegd.
Dit laten wij dan ook graag over aan door ons geselecteerde, hierin gespecialiseerde vakmensen buiten Nederland. Bent u dus op zoek naar kwalitatief hoogstaand kopshout op maat voor een redelijke prijs ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Kops hakblokken, snijplanken, tabletten, bureaubladen, barbladen, tafelbladen of werkbladen ? U vindt het bij QATRINA !

Niet alleen in vierkant, rond, rechthoekig of ovaal, maar in ieder vorm ! Afgeschuinde randen, ingefreesde sleuven, sparingen voor kabels of andere apparatuur: bij QATRINA kan het allemaal !

In kopshout leveren wij onder meer hakblokken, snijplanken, tabletten, bureaubladen, barbladen, tafelbladen en werkbladen op maat. In Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in heel veel andere houtsoorten. Hierin is QATRINA uniek, want vrijwel niemand anders in Nederland en België kan kopshout in zoveel houtsoorten leveren !

Houten tabletten samengesteld uit doorgaande lamellen of in een vingerlasverbinding kunnen zowel met een olie als een lak behandeld worden. Kopshout heeft echter een compleet andere samenstelling en moet altijd genoeg ruimte hebben om te krimpen en uit te zetten. Een afwerking met een lak raden wij dan ook af bij kopshout: dit geeft geheid problemen in de toekomst. Wij oliën ons kopshout: olie trekt in het hout en vormt, in tegenstelling tot een lak, geen harde laag die kan gaan barsten. Zo heeft u jarenlang plezier van uw kopshout !

 

 

 

kopshouten tabletten

Kops werkblad (transparant geolied Slavonisch eiken)

Bij QATRINA op maat verkrijgbaar: houten tabletten in doorgaande lamellen, in vingerlas of gemaakt van kopshout 

Bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt, want wij leveren massief hout op maat in doorgaande lamellen, in vingerlas en handgemaakt kopshout. Wij werken uitsluitend met FSC gecertificeerd vol massief hout dat op structuur en kleur voor u wordt uitgezocht.

U hoeft niet meer verder te zoeken, want voor interessant geprijsde houten tabletten, snijplanken, hakblokken, vensterbanken, tafelbladen, keukenbladen, werkbladen, bureaubladen en barbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshouten tabletten ?