kopshouten platen

kopshouten platen

Verkrijgbaar in iedere gewenste vorm in meerdere houtsoorten: kopshouten platen, op maat voor u gemaakt !

Op maat verkrijgbaar in meerdere houtsoorten en in iedere gewenste vorm: unieke kopshouten platen bestelt u gewoon bij QATRINA. Wij leveren onze kopshouten platen gemaakt van zeldzaam mooi Slavonisch eiken, maar ook voor kops gemaakt van een andere houtsoort dan eiken kunt u bij ons terecht. Online leveren wij vierkant, ovaal, rond of rechthoekig kopshout op maat: een andere houtsoort of platen met afwijkende vormen zijn mogelijk op aanvraag.
Zo kunt u bij ons ook kopshout opgebouwd uit gestoomd kersenhout, gestoomd beukenhout, essenhout of gestoomd acaciahout bestellen. Vanzelfsprekend ook allemaal op maat gemaakt in elke denkbare vorm.

Platen gemaakt van kopshout kunt u voor legio zaken gebruiken. Wijzelf maken er onder andere schitterende werkbladen, tafelbladen, keukenbladen en bureaubladen van voor onze klanten. Een kopshouten plaat is oersterk: het is niet toevallig dat het tot op de dag van vandaag nog steeds als hak- en snijblok wordt gebruikt door de ambachtelijke slager.
Kopshout bestaat uit allemaal aan elkaar verlijmde houten blokjes. U zult begrijpen dat dit een ware monsterklus is en door echte vakmensen moet worden gedaan. Wij werken daarom samen met buitenlandse bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo kunnen wij een hoge kwaliteit aanbieden voor zeer interessante prijzen. Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen: neem dan direct contact met ons op ! Wij staan voor u klaar.

Snijplanken, hakblokken, bureaubladen, barbladen, tafelbladen, werkbladen of panelen: wij maken ze voor u in kopshout

QATRINA levert niet alleen kopshout in de meest voorkomende standaardvormen: nee, bij ons is iedere vorm mogelijk, dus ook die door uzelf bedachte vorm ! Wilt u een afgeschuinde rand of wilt u sleuven of sparingen in de platen laten frezen: stuur ons een schetsje, want bij ons is het allemaal mogelijk !

Hakblokken, snijplanken, tabletten, panelen, bureaubladen, barbladen, tafelbladen en werkbladen op maat gemaakt van kopshout. Van eikenhout, maar op aanvraag ook mogelijk in een andere houtsoort. Wij kunnen gerust stellen dat wij hierin uniek zijn, want in de Benelux kan vrijwel niemand anders dit.

Platen uitgevoerd in doorgaande lamellen of in vingerlas kunnen prima met een houtolie of een lak worden behandeld, maar kopshout vraagt om wat meer aandacht. Dit houtproduct heeft een dusdanig andere structuur dat het blijvend ruimte moet hebben om uit te kunnen zetten en weer te kunnen krimpen. Lakken is dus geen goed idee: de harde laklaag kan dan na verloop van tijd gaan scheuren. Dit kunt u voorkomen door kopshout te oliën.

 

 

 

kopshouten platen

Transparant geolied kops eiken

U bestelt het allemaal op maat bij QATRINA: vingerlasplaten, platen in doorgaande lamellen en kopshoutplaten

QATRINA is meer dan alleen kopshout: u kunt bij ons ook terecht voor houten platen in doorgaande lamellen en vingerlasplaten. Alles wordt bij ons gemaakt van FSC gecertificeerd massief hout en is gegarandeerd duurzaam verwerkt.

U ziet het: voor voordelige, op maat gemaakte houten platen, wandplanken, vensterbanken, tafelbladen, snijplanken, hakblokkenkeukenbladen, werkbladen, bureaubladen en barbladen moet u bij QATRINA zijn !

Bent u geïnteresseerd in onze kopshouten platen ?