kopshouten platen op maat

kopshouten platen op maat

Prachtige kopshouten platen op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

De laatste tijd is de vraag naar kopshouten platen op maat enorm toegenomen, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kopshout is daardoor fors gestegen, maar wij beschikken al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshouten platen op maat in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uw kopshouten platen op maat worden handmatig (!) samengesteld uit blokjes van ca. 40×40 mm. en zijn via de website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij ook kopshout op maat leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten platen op maat

Kopshouten plaat

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw kopshout op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Bij ons kunt u gewoon uw kops platen op maat bestellen zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Onze kopshouten platen op maat zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kopshout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken, of een dikker paneel ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook dikker, langer en/of breder, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons kopshout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
De kops platen op maat worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Bezorgen doen wij tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshouten platen op maat ?