kopshouten paneel

kopshouten paneel

Een mooi kopshouten paneel van Slavonisch eiken, maar ook in andere houtsoorten verkrijgbaar 

Bestel het eenvoudig online bij QATRINA: een massief kopshouten paneel. Kopshout is nooit helemaal weggeweest, maar vandaag de dag weer erg in trek ! Niet vreemd, want het is een onverwoestbaar kwaliteitsproduct.

Doordat wij beschikken over vaste en zeer voordelige leveranciers in Oost-Europa, kunnen wij dit prachtige product voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Online bestelt u bij ons kinderlijk eenvoudig kopshout gemaakt van Slavonisch eikenhout. Op aanvraag leveren wij ook veel andere houtsoorten (klik hier voor ons overzicht). Vrijwel elke denkbare vorm of afmeting kunnen wij voor u maken, dus neem meteen even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Het kopshouten paneel wordt nog handmatig door onze producenten opgebouwd uit blokjes van circa 43 bij 43 mm. en is online via onze website te bestellen met een dikte van 60 mm. Buiten de website om, op aanvraag, zijn ook dikkere panelen te bestellen: wij leveren kopshout in 70, 80, 90, 100, 110 en 120 mm dik, dus neem in dat geval gerust even contact met ons op.

Het door ons geleverde hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en is altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten paneel

Kopshouten paneel (Slavonisch eiken)

 

Alleen standaardmaten bestellen? Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft !

Het komt helaas nog steeds vaak voor: massief houten panelen die uitsluitend in zogenaamde standaard afmetingen leverbaar zijn, of tegen betaling van hoge kosten op maat voor u gezaagd kunnen worden.
Wij hebben besloten het helemaal anders te doen: bij QATRINA bestelt u gewoon uw panelen op maat, in de afmetingen die u nodig heeft zonder extra kosten.

Ons snelle en slimme bestelsysteem op de website berekent razendsnel de prijs voor het door u gewenste houten paneel voor u uit. Een kind kan de was doen.

Kopshout eiken panelen zijn online standaard in 60 mm. dik te bestellen. Via onze webwinkel is max. 2400 mm. lang en 1200 mm. breed leverbaar. Langere, bredere en (veel) dikkere panelen, of panelen gemaakt van een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten paneel ?