kopshouten paneel op maat

kopshouten paneel op maat

Een uniek kopshouten paneel op maat van Slavonisch eiken, maar ook in andere houtsoorten leverbaar

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan: bestel gewoon online uw kopshouten paneel op maat. Kopshout is vandaag de dag heel erg gewild. Niet zo gek, als je bedenkt dat het het een schitterend en bovendien oersterk houtproduct is.

Wij werken samen met vaste en voordelige leveranciers in Oost-Europa. Zodoende kunnen wij ons kopshout voor scherpe prijzen aanbieden. Via onze online webshop bestelt u heel eenvoudig kopshout panelen gemaakt van Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in veel andere houtsoorten (klik hier voor ons overzicht). Zo goed als iedere afmeting en vorm kunnen wij voor u maken. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze producenten maken het kopshouten paneel op maat van kleine vierkante houten blokjes van circa 43 bij 43 mm. Online in onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Op aanvraag, buiten de website om, zijn (veel) dikkere panelen te bestellen: kopshout is bij ons ook leverbaar in 70, 80, 90, 100, 110 en 120 mm dik. Neem hiervoor even contact met ons op.

Vanzelfsprekend leveren wij uitsluitend duurzaam geproduceerd hout: onze houtproducten zijn dan ook altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten paneel op maat

Kopshouten paneel op maat (Slavonisch eiken)

 

Standaardpanelen bestellen? QATRINA levert gewoon wat u nodig heeft !

U zult het niet geloven, maar het komt nog heel vaak voor: houten panelen die alleen in standaard afmetingen te bestellen zijn, of tegen betaling van absurde meerkosten op maat gezaagd kunnen worden.
Wij doen daar niet aan mee en doen het anders: bij ons bestelt u uw panelen op maat, in de afmetingen en vorm die u nodig heeft, zonder extra kosten.

Op onze website berekent ons slimme bestelsysteem razendsnel de prijs van het gewenste paneel voor u uit. Zo ziet u in een oogopslag wat de te verwachten kosten zijn.

Online leveren wij ons kopshout in 60 mm. dik Slavonisch eiken, maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Langere, bredere en (veel) dikkere panelen, of panelen gemaakt van een andere houtsoort zijn overigens geen probleem: deze leveren wij op aanvraag. Bel of mail ons gerust even, wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten paneel op maat ?