kopshouten kookeiland

kopshouten kookeiland

Een kopshouten kookeiland ? Wij maken het in verschillende houtsoorten op maat voor u: elke vorm is mogelijk !

Voor betaalbaar maatwerk in de vorm die u nodig heeft zit u goed bij QATRINA. Zo kunt u bij ons onder meer ook terecht voor een kopshouten kookeiland. Handgemaakt in prachtig eiken, maar ook verkrijgbaar in andere houtsoorten. Laat u verrassen en bezoek onze website ! Hier bestelt u heel simpel zelf een kopshouten kookeiland gemaakt van eiken. U heeft de keuze uit vier standaardvormen: rechthoekig en vierkant, en ovaal en rond.
Andere houtsoorten en/of andere vormen zijn mogelijk buiten de website om: bel of mail ons hiervoor even, want wij helpen u graag. Wij leveren naast ons kops eikenhout namelijk ook kops acaciahout, kops essenhout, kops kersenhout en kops beukenhout. Op maat gemaakt in de vorm en afmetingen die u wenst: het kan ‘gewoon’ bij QATRINA ! Zelfbedachte (organische) vormen, druppelvormen, Spaans of Deens ovaal, met of zonder sleuven of sparingen: met onze hoogwaardige freesmachines is het allemaal een fluitje van een cent.

Kopshout is een vrijwel onverwoestbaar houtproduct: niet voor niets wordt het vandaag de dag nog steeds door de slager gebruikt om er zijn vlees op te snijden of te hakken. Uniek doordat het handmatig wordt opgebouwd uit met elkaar verlijmde vierkante houten blokjes. Ons kopshout wordt voor ons op maat gemaakt door meerdere gespecialiseerde houtverwerkende bedrijven in verschillende Europese landen. Hier wordt nog een hoge kwaliteit voor een realistische prijs geleverd. Bij QATRINA bent u dus aan het juiste adres voor een betaalbaar, met de hand gemaakt houtproduct !

U vindt het bij QATRINA: kopshouten kookeilanden, maar ook barbladen, tafelbladen, werkbladen en keukenbladen

Tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt: kopshouten kookeilanden, barbladen, tafelbladen, werkbladen, keukenbladen en bureaubladen. Niet alleen gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout, maar ook verkrijgbaar in beukenhout, in acaciahout, in kersenhout en in schitterend essenhout. U ziet het: QATRINA is echt van alle markten thuis.

Door zijn unieke samenstelling heeft de behandeling van kopshout wel wat extra aandacht nodig. Massief hout in vingerlas en samengesteld uit doorgaande lamellen kan heel goed gelakt of geolied worden, maar lakken van kopshout raden wij af. Kopshout ‘werkt’ veel meer dan doorgaande lamellen en vingerlas. Wanner dit gelakt wordt is de kans groot dat er spanningen in het hout ontstaan waardoor de lak gaat scheuren. In deze scheurtjes kan zich vervolgens vocht en vuil ophopen: iets dat uiteraard niet wenselijk is. Om scheurvorming te voorkomen wordt ons kopshout altijd geolied en kan het vrij krimpen en uitzetten.

 

 

 

kopshouten kookeiland

Kopshout eiken kookeiland behandeld met Rubio Monocoat twee componenten houtolie (transparant)

Bij QATRINA op maat bestellen in verschillende houtsoorten: doorgaande lamellen, vingerlas en kopshout

U bestelt het bij QATRINA allemaal op maat in verschillende houtsoorten opgebouwd uit doorgaande lamellen, samengesteld uit kortere stroken met een vingerlasverbinding, of handgemaakt kopshout. U kunt bij ons terecht voor houten panelen, vensterbanken, tafelbladen, keukenbladen, wandplanken, bureaubladen, barbladen, hakblokken, snijplanken of werkbladen. Vriendelijk geprijsd en gemaakt van duurzaam geproduceerd FSC gecertificeerd massief hout.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten kookeiland ?