kopshout werkbladen

kopshout werkbladen

Exclusieve kopshout werkbladen bestelt u gewoon op maat gemaakt bij QATRINA !  

Een uniek en vrijwel onverslijtbaar product: kopshout werkbladen. U bestelt ze gewoon op maat gemaakt bij QATRINA !
Bijna niemand anders in Nederland en België kan ze leveren. Dat is een groot gemis, want dit houtproduct zorgt voor een boost van uw interieur en straalt warmte en gezelligheid uit.

Wij zijn specialisten in het leveren van maatwerk: iedere afmeting en vorm kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig voor u maken met onze geavanceerde, computergestuurde houtbewerkingsmachines. De uitsparingen voor kraan, kooktoestel en spoelbakken kunnen wij er bijv. ook al voor u uitfrezen. Een kant en klaar werkblad is eventueel ook mogelijk: wij behandelen het blad dan nog met een transparante of gekleurde professionele 2 componenten houtolie. Zo kunt u het blad direct na afleveren al plaatsen, en hoeft u er zelf niets meer aan te doen.

De kopshout werkbladen bestelt u gewoon online vanuit uw luie stoel ! Eindeloos zoeken bij meubelwinkels is niet meer nodig en iedere vorm is mogelijk ! Kops werkbladen van eiken bestelt u eenvoudig zelf via de website. Werkbladen in andere houtsoorten op aanvraag. Kijk op onze website voor meer informatie.

Naast kopshout werkbladen zijn ook werkbladen in doorgaande lamel en in vingerlas mogelijk. Uiteraard allemaal FSC gekeurd en op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Een garantie dat u alleen het allerbeste hout krijgt. Bel of mail ons even indien u meer informatie wenst of vragen heeft: wij helpen u graag.

 

 

 

kopshout werkbladen

 

QATRINA, ook voor extra lange of extra brede werkbladen

Een werkblad opgebouwd uit doorgaande lamellen is tot circa 3500 mm. lang verkrijgbaar. Langere lengtes zijn moeilijk leverbaar en moet wij aanvragen bij onze leveranciers.
XL werkbladen in vingerlasuitvoering of van kopshout zijn op aanvraag wel mogelijk. Neem dus in dat geval even contact met ons op voor de diverse mogelijkheden, want doorgaans kunnen wij u wel verder helpen.

Kops werkbladen worden nog helemaal handmatig gemaakt door talloze blokjes hout met elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke werkblad. Wij gebruiken hiervoor Slavonisch eiken: een schitterende, lichte eikensoort afkomstig uit Oost-Europa. Slavonisch eiken is van nature goed bestand tegen kromtrekken omdat het een erg harde houtsoort is.

Wij leveren werkbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in de allerbeste kwaliteit, op maat gemaakt en voordelig bij u thuisbezorgd door onze eigen professionele koeriersdienst.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout werkbladen ?