kopshout werkblad op maat

kopshout werkblad op maat

Een schitterend kopshout werkblad op maat bestelt u voordelig bij QATRINA

De vraag naar een vol massief kopshout werkblad op maat is de laatste jaren enorm gestegen. Niet echt verwonderlijk, omdat kopshout keihard en zo goed als onverslijtbaar is. Doordat wij al heel lang samenwerken met onze eigen vaste producenten in het buitenland, kunnen wij ons kopshout nog steeds voor scherpe prijzen aanbieden.

Wij hebben er bewust voor gekozen alleen Slavonisch kops eiken via onze website aan te bieden. Buiten onze website om leveren wij echter ook kopshout werkbladen in andere houtsoorten op aanvraag (klik hier voor onze andere houtsoorten), Wilt u dus liever een kopshout werkblad in een andere houtsoort dan eiken, neem dan even contact met ons op: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon. Onze producenten maken een kopshout werkblad op maat nog helemaal met de hand uit massieve blokjes hout van ca. 43×43 mm. Online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook dikker verkrijgbaar, en leverbaar in een andere houtsoort dan eiken. Ook wij vinden een duurzame productie van onze producten belangrijk: deze zijn daarom allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout werkblad op maat

Kopshout werkblad op maat (kops eiken)

 

Op maat voor u gemaakt in eiken, maar eventueel ook in een andere houtsoort 

Via het geavanceerde bestelsysteem op onze website, berekent u razendsnel de prijs van het product uit. U weet dus vrijwel direct wat de kosten zijn incl. btw. Online via onze webwinkel leveren wij kops eiken in 60 mm. dik. van maximaal 2,4 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed. Dikker, langer, breder kopshout, en kopshout in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag: bel of mail ons hiervoor gerust even. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Ons fraaie kopshout wordt voor ons in Oost-Europa gemaakt. Bestellingen worden eenmaal per week per vrachtauto naar Nederland getransporteerd. Na het lossen en sorteren, zorgen wij er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd wordt.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout werkblad op maat ?