kopshout tafelbladen op maat

kopshout tafelbladen op maat

Kopshout tafelbladen op maat bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA

QATRINA is een van de weinigen die ze voor u kan maken: massief kopshout tafelbladen op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Kopshout is een prachtig en ijzersterk product, en is zeer geschikt om als tafelblad te dienen. Wij werken al jaren samen met onze vaste leveranciers in Oost Europa, waardoor wij ons kopshout zeer scherp kunnen aanbieden. Zo leveren wij kwaliteit voor betaalbare prijzen.

Kops Slavonisch eiken leveren wij online via onze webshop standaard in 60 mm. dik. Op aanvraag, buiten de website om, is kopshout leverbaar in een andere houtsoort. Bekijk hiervoor het overzicht op onze website. Vervolgens kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Onze producenten bouwen de kopshout tafelbladen op maat met de hand op uit vierkante blokjes massief hout van ongeveer 43 bij 43 mm. U kunt bij ons online kops eikenhout bestellen tot een lengte van maximaal 2400 mm. en een breedte van maximaal 1200 mm. Op aanvraag kunnen wij echter ook veel langer, veel breder, veel dikker, en kopshout in een andere houtsoort leveren: wij leveren tot wel zeven meter lang, en tot en met maar liefst 120 mm. dik. Wij streven naar een duurzame samenleving: ons hout is daarom allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout tafelbladen op maat

Kops eiken tafelblad

 

Prachtige kops tafelbladen in eikenhout, maar ook in veel andere houtsoorten 

Kops eiken leveren wij online tot en met een lengte van 2400 millimeter, en een breedte van 1200 millimeter. Liever langer, breder of dikker ? Dat is gewoon mogelijk, maar op aanvraag. Ook kopshout in een andere houtsoort is op aanvraag leverbaar: klik hier voor een overzicht, en neem even contact met ons op.

Zoals al aangegeven worden onze tafelbladen in Oost Europa voor ons gemaakt, en vervolgens naar Nederland getransporteerd. Hier aangekomen zorgt team QATRINA ervoor dat de bestellingen zo spoedig mogelijk bij de klanten worden afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout tafelbladen op maat ?