kopshout tafelblad

kopshout tafelblad

Een kopshout tafelblad op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een schitterend kopshout tafelblad is helemaal terug, en dat is zeker niet ten onrechte: kopshout is een oersterk en prachtig houtproduct ! Helaas is door de grote vraag de prijs voor kopshout de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Wij beschikken echter gelukkig al heel lang over onze eigen betaalbare inkoopkanalen. Op die manier kunnen wij onze prijzen nog steeds scherp houden.

Online leveren wij Slavonisch eiken, maar buiten onze website om, leveren wij ook kopshout in andere houtsoorten op aanvraag (klik hier voor onze andere houtsoorten), Neem hiervoor even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder !

Het kopshout tafelblad wordt nog volledig met de hand door onze producenten opgebouwd uit massief houten blokjes van ca. 43×43 mm. Via onze website leveren wij kops eiken met een dikte van 60 mm. Op aanvraag is ook kopshout te bestellen in een andere houtsoort en veel dikker. Wij leveren tot 120 mm. massief. Natuurlijk is ook ons kopshout allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout tafelblad

Kopshout tafelblad

 

Een kops tafelblad op maat in eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort  

Het slimme bestelsysteem op onze website berekent aan de hand van de ingevoerde afmetingen, razendsnel de prijs voor het gewenste product voor u uit. Kops eiken is via onze website leverbaar tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Buiten onze website om is langer, breder en kopshout in een andere houtsoort ook mogelijk. Belt of mailt u ons hiervoor even: wij helpen u graag.

Ons kopshout wordt door onze vaste producenten in Oost-Europa voor ons gemaakt. Eenmaal per week worden de bestellingen per vrachtauto naar Nederland getransporteerd, Samen met onze koeriersdienst zorgen wij er vervolgens voor, dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Bezorgen doen wij trouwens tegen kostprijs, als service voor onze klanten.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout tafelblad ?