kopshout tabletten

kopshout tabletten

Unieke kopshout tabletten bestelt u voor scherpe prijzen bij QATRINA  

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben: bestel uw kopshout tabletten gewoon op maat bij QATRINA ! De deur hoeft u er niet eens meer voor uit ! In de Benelux kan vrijwel niemand het leveren, maar wij maken het op maat voor onze klanten.
Kopshout is van oudsher een veelgebruikt, nagenoeg onverslijtbaar product, waardoor het uitermate geschikt is voor intensief gebruik. Denkt u hierbij aan keukenbladen, werkbladen, hakblokken en snijplanken. Maar natuurlijk kunt van de kopshout tabletten ook een heel mooi tafelblad (laten) maken.

Door onze samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland kunnen wij kopshout tegen scherpe prijzen aanbieden.
Online leveren wij kops tabletten in mooi licht Slavonisch eiken. Kopshout in andere houtsoorten is mogelijk op aanvraag. Wij hebben van de diverse mogelijkheden een overzicht op onze website geplaatst: klik hier. Kopshout is verkrijgbaar in zo goed als elke gewenste afmeting en vorm. Neem hiervoor even contact met ons op per telefoon of mail.

Puur vakmanschap, want onze producenten maken de tabletten nog met de hand van blokjes hout die aan elkaar worden verlijmd. Via onze online webwinkel leveren wij kops eiken tabletten met een dikte van 60 mm. Dikkere tabletten en tabletten in een andere houtsoort zijn beschikbaar op aanvraag: wij leveren kopshout t/m 120 mm. dik, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en zonder uitzondering FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout tabletten

Kops eiken (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Vaste maten doen wij niet aan: wij maken op maat

Tabletten in (vaste) standaardmaten die tegen torenhoge bijkomende kosten voor u op maat gezaagd worden: herkenbaar dit ? Dat kan anders: u bestelt op maat en wij maken het op maat. Zo simpel is het.
Het razendsnelle bestelsysteem op de website toont u de prijs van het tablet, en afrekenen kan eenvoudig met iDEAL resp. BANCONTACT in een beveiligde betaalomgeving.

Om onze klanten en onszelf logistieke problemen en een hernia te besparen, leveren wij online niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer en breder kan wel, maar houd u wel rekening met het gewicht: een paneel van 2000x1000x60 mm. weegt al gauw bijna 90 kilo. Mocht u toch langer of breder nodig hebben, neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout tabletten ?