kopshout snijplank

kopshout snijplank

Op zoek naar een kopshout snijplank ? Bestel hem gewoon op maat bij QATRINA !

Gemaakt van het allermooiste hout dat speciaal voor ons in het buitenland wordt gekweekt en voor een redelijke prijs. Een massief kopshout snijplank bestelt u gewoon op maat bij QATRINA in de afmetingen en vorm die u zoekt !

Bij QATRINA doen wij niet aan vaste maten en vaste vormen: wij leveren maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig en elke vorm is mogelijk. Ook die door u zelf bedachte vorm ! Dus zoekt u wat anders dan standaard rechthoekig of vierkant ? Neem dan gelijk contact met ons op.

Massief houten snijplanken gemaakt van kops eikenhout zijn bij ons online te bestellen met een dikte van liefst 60 mm. Wij maken ze van het schitterende Slavonisch eikenhout: een zeer harde houtsoort met een kenmerkende fraaie lichte uitstraling. Voor meer informatie over ons kops eiken verwijzen wij u graag naar onze website. Natuurlijk kunt u ons ook even bellen of mailen: wij helpen u graag.

De belangrijkste eigenschap van een snijplank in een kopshout uitvoering is het keiharde oppervlak. Slagers gebruiken het natuurlijk niet voor niets al generaties lang om hun vlees op te snijden en hakken. Kopshout is dan ook zo goed als onverwoestbaar.

Wij zijn uniek in de Benelux: kopshout in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk !

U leest het goed: kops hout in eiken, maar ook verkrijgbaar in andere houtsoorten ! Op aanvraag leveren wij nl. ook kops kersenhout, kops acaciahout, kops essenhout en kops beukenhout. Vanzelfsprekend ook weer op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm. Alle door ons gebruikte houtsoorten worden duurzaam gekweekt en verwerkt en zijn ook nog eens allemaal FSC gecertificeerd. Omdat wij met producenten in Oost Europa samenwerken, kunnen wij ons kopshout voor scherpe prijzen aanbieden: doe er dus uw voordeel mee !

Alleen kopshout snijplanken ? Nee ! Bij QATRINA kunt u terecht voor nog veel meer in kopshout ! Denkt u hierbij aan een kopshout tafelblad, een kopshout werk-, badkamer- of keukenblad of een kopshout bureaublad.

U bestelt bij ons onbehandeld en onbewerkt of kant en klaar om te gebruiken, want ook eventuele uitsparingen, groeven of sleuven, kabel doorvoeren en dergelijke kunnen wij er al meteen voor u uitfrezen. Neem gerust even contact met ons op voor de (vele) mogelijkheden.

 

 

 

kopshout snijplank

kopshout snijplank (uitvoering in massief acaciahout, onbehandeld)

Massief hout ? Voor maatwerk in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout moet u bij QATRINA zijn

Wij hebben de beschikking over geheel computergestuurde freesmachines, dus bij QATRINA zit u goed als het iets speciaals moet worden.

Onze houtproducten zijn verkrijgbaar in massief Slavonisch eikenhout, maar buiten de website om op aanvraag ook in notenhout, in acaciahout, in essenhout, in beukenhout en in kersenhout. QATRINA is met recht van alle markten thuis !

Bent u geïnteresseerd in een kopshout snijplank ?